To je to što me zanima!

Mišina kćer Ivana Kovač: 'Tata je dobro, ubrzo izlazi iz bolnice!'

Ivana je ispričala da je tata zove 50 puta dnevno te po tome zna da mu je bolje. Kaže kako nije istina da Mišo ima koronu ni respiratorne probleme, te da će ubrzo izaći iz splitske bolnice
Vidi originalni članak

Glazbena legenda Mišo Kovač (80) trenutno je u splitskoj bolnici, no njegova kćer Ivana (44) je za Slobodnu Dalmaciju potvrdila da je dobro te da uskoro izlazi bolnice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ivana je zahvalila svima koji je već danima nazivaju i raspituju se za Mišino zdravlje, te dodala da zna da je njezin otac dobro jer je zove 'pedeset puta dnevno'.

- Bila sam nedavno gošća iznenađenja na jednoj svadbi, a prije nego što je završila, već me zvao i pitao: 'Mala, je l' sve dobro ispalo?. Stalno pita kad ću snimati, sto savjeta daje, ukratko, 'pili' me po običaju; znači, dobro je - rekla je kroz smijeh Ivana.

Ističe kako Mišo nema ni koronu ni respiratorne probleme, kao što se nagađalo.

'ČUVAJTE MI PISMU' Legendarni Mišo Kovač ne staje ni u 81. godini: Pogledajte prvi od njegova četiri nova spota

- Sada je sve dobro i zato sam jako, jako sretna - ispričala je, te dodala kako Mišo zasad nema u planu nastupe jer je 'čovjek od velikih formata', za koncerte u stadionima i arenama,  za koje je potrebna zahtjevna priprema.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • japanokinezjapano 25.10.2021.

    Znao sam se naliti sa tim čovjekom prije 40 godina i bio je dobar suparnik. Sada je nekako blijed i staklen pogled popraćen žutosivim izgledom šta mi iskreno rečeno nalikuje na odlazak. Najbitnije je da šta manje muči sebe i one oko sebe.

  • KajzerSose 24.10.2021.

    Kaj je on još živ?

  • Selo_malo 24.10.2021.

    Svaka čast, ali neke godine ipak nalažu mirniji i uredniji život. Čemu više forsirati neke mega koncerte?

Komentiraj...
Vidi sve komentare