To je to što me zanima!

Čavajda trčao po stepenicama na probi i potrgao ligamente

TEŽA OZLJEDA Mislav Čavajda imao je generalnu probu predstave 'Kralj Edip' na Dubrovačkim ljetnim igrama. Zbog naglog pokreta je potrgao ligamente koljena
Vidi originalni članak

Riječ je o težoj ozljedi. Najvjerojatnije je zbog naglog pokreta potrgao ligamente koljena pa je premijera predstave upitna, rekla nam je glasnogovornica 62. Dubrovačkih ljetnih igara Ivana Medo-Bogdanović.

Mislav Čavajda (31) imao je generalnu probu Sofoklove tragedije 'Kralj Edip', u kojoj glumi Edipa. Trčao je po stepenicama i pao. Ozljedio je koljeno. Po njega je ubrzo stigla hitna pomoć. Na koljeno su mu stavili hladnu oblogu i odvezli ga u bolnicu na pretrage.

- Uloga Edipa je fizički jako zahtjevna. Mislav bi na pozornici trebao biti sat i pol. Ima puno naglog kretanja i trčanja po stepenicama pa ne želimo da riskira zdravlje ako nije spreman - rekla je glasnogovornica Igara.

Predstavu 'Kralj Edip' režirao je slovenski redatelj Eduard Miler.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • arsenalist 21.08.2011.

    a koje ligamente koljena,nisu svi isti,ili su novinarima svi isti,kao političari...

  • PapaŠtrumpf 21.08.2011.

    Skužila mu majka kakav je (Edip) pa mu prebila nogu !

  • 21.08.2011.

    Još jena u nizu vrlo važnih vijesti o kojima nam ovisi prosperitet i ekonomski napredak....Kao što kaže Renata Sopek: Ne žuri mi se u brak, sve će to doći na svoje! ....ahm,nekada je bolje ne napisati ništa nego pisati hrpu gluposti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare