To je to što me zanima!

Misli na sve: Rihanna postavila lutke s oblinama u svoj izlog...

Imamo naše fit modele, što je standardna veličina u kojoj dolaze iz tvornica pa dobijete svoje uzorke samo u toj veličini. Ali onda, želim vidjeti kako bi odjeća pristajala na mom tijelu, rekla je Rihanna
Vidi originalni članak

Svestrana Rihanna (31) prošlog tjedna u New Yorku predstavila je prvu vlastitu pop-up trgovinu modnog brenda Fenty, a pohvale pjevačici na društvenim mrežama ne prestaju. Dok su u trgovačkim centrima diljem svijeta lutke iz izloga manekenski građene, Rihanna je promijenila taktiku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz 'mršavije' lutke, stavila je i one s oblinama. 

- Obožavam što Rihanna pokazuje da svatko može izgledati kako želi. Možeš biti supermodel s oblinama i to je odlično - samo je jedan od brojnih pozitivnih komentara na društvenim mrežama. Mnogi su rekli kako im se sviđa što lutke imaju trbuščiće. 

- Imamo naše fit modele, što je standardna veličina u kojoj dolaze iz tvornica pa dobijete svoje uzorke samo u toj veličini. Ali onda, želim vidjeti kako bi odjeća pristajala na mom tijelu. Želim ju vidjeti na djevojci s oblinama, s jačim bedrima i većom guzom i bokovima - rekla je Rihanna prilikom otvaranja trgovine. 

Ovo nije prvi put da je Rihanna ukazala na raznolikost društva. U kozmetičkoj liniji 'Fenty Beauty' izbacila je 40 nijansi pudera za sve boje kože, a njezina kolekcija donjeg rublja uključivala i plus-size veličine.  

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 26.06.2019.

    ljepotica

  • 26.06.2019.

    Koja kraljica, divim joj se! ❤

  • 26.06.2019.

    Steta sto se tako udebljala.🙃

Komentiraj...
Vidi sve komentare