To je to što me zanima!

Mislila je da je nitko ne gleda: Heidi u toplesu na terasi hotela

Manekenka je izašla na balkon i šetala u minijaturnim gaćicama. Klum nije pokrivala grudi već ih je ponosno pokazivala, a kasnije joj se pridružio njezin dečko
Vidi originalni članak

Heidi Klum (43) odmarala se u Miamiju sa svojim dečkom Vitom Schnabelom (30). Čini se da je lijepa manekenka pokušavala 'uhvatiti' svaki trenutak kako bi osunčala tijelo.

Izašla je na balkon i šetala u minijaturnim gaćicama. Heidi nije pokrivala grudi već ih je ponosno pokazivala, a kasnije joj se na terasi pridružio Vito.

Klum je ponosno pokazala osunčano tijelo na dodjeli Zlatnih globusa. Pošto je uživala na suncu bez grudnjaka, Heidi se mogla pohvaliti brončanim tenom bez tragova naramenica.

Manekenka se prošlog mjeseca pojavila u adventskom kalendaru časopisa 'Love' u kojem je pozirala kao od majke rođena. Heidi je uskočila u kadu te se igrala mjehurićima. Grudi i međunožje je prekrivala rukama, a u pozadini je svirao Rihannin 'Work'.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • Neposlusna 09.01.2017.

    Sisa ko sisa. Neka vaka, neka naka. Svi mi znamo sta je sisa.

  • dobro jutro 09.01.2017.

    nije namjerno.stavila kapu,vjerovatno od sponzora i ocale naravno a grudnjake ne i kao nije znala da ce je netko vidjeti Mislim da se sama i slikala

  • _Varešak_ 09.01.2017.

    Očito je da je i nju uhvatila kriza srednjih godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare