To je to što me zanima!

Mislili da je srčani udar: Caanu jako pozlilo na snimanju filma

Američki glumac najpoznatiji po ulozi Sonnyja Corleonea u filmu 'Kum' preplašio je filmsku ekipu kada mu je na setu usred snimanja novog filma jako pozlilo
Vidi originalni članak

James Caan (75), koji je u filmu 'Kum' iz 1972. igrao Sonnyja Corleonea, žalio se na jake bolove u prsima pa su ga prevezli u bolnicu.

Američkom glumcu je pozlilo dok je u Torontu snimao novi film 'Operation Insanity'. Iako su se svi na setu uplašili da Caan ima srčani udar, liječnici su mu dijagnosticirali jaku infekciju i dali mu kuru antibiotika. Nisu ga zadržali u bolnici, ali naredili su mu strogo mirovanje pa se glumac još neko vrijeme ne smije vratiti na posao. 

Glumac, kojem je kriminalistička drama 'Kum' donijela nominaciju za nagradu Oscar u kategoriji za najbolju mušku sporednu ulogu, kaže da ga nijedna bolest neće potjerati u mirovinu jer namjerava raditi dokle bude mogao. 

Zbog Caanovih zdravstvenih tegoba, najviše su se zabrinula njegova djeca. Glumac se ženio četiri puta. Sa svakom od prve tri žene ima dijete, a s četvrtom je dobio dva sina. James ima i četvero unučadi.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Francisco_1 02.10.2015.

    Ne daj se legendo.

  • Poison Ivy † 02.10.2015.

    On zbilja nije imao sreće s tom nominacijom....te 1973. su bili nominirani i Al Pacino i Robert Duvall, oboje za Kuma, a Oscara je (zasluženo) dobio Joel Gray za Cabaret.

  • kung fu panda 02.10.2015.

    loša godina za dobre glumce

Komentiraj...
Vidi sve komentare