To je to što me zanima!

Mišo i Ivana nisu se pojavili na presici: 'Imali su svoje razloge'

Na press konferenciji u povodu koncerta u Spaladium Areni, 11. travnja, Mišo Kovač nije se pojavio. Nije stigla ni gošća koncerta, Mišina kći Ivana
Vidi originalni članak

Pjevam kome hoću i kada hoću, a mene je Split stvorio i ovaj nastup bit će poseban, poručio je Mišo Kovač svojim fanovima, no na press konferenciju u povodu koncerta u Spaladium Areni, 11. travnja, nije se pojavio. Nije stigla ni gošća koncerta, Mišina kći Ivana. 

- Nažalost, ni Mišo ni Ivana nisu mogli doći, imali su svoje razloge – obrazložio je kratko organizator koncerta Florijan Kordić. Mišin koncert je skoro rasprodan, pa su u Spaladiumu, koji može primiti 13.000 posjetitelja, odlučili malo 'presložiti' dvoranu kako bi dobili dodatnih 850 sjedećih mjesta. Ulaznice za njih bit će puštene u prodaju u ponedjeljak. 

- Zadovoljni smo zbog velikog interesa, a posebno nam je drago što će u publici biti onih od osam i onih od 88 godina. Za Mišinu publiku stariju od 60 godina organizirali smo i prijevoz do dvorane, kombi će ih čekati prije koncerta na najbližoj autobusnoj stanici – kazao je Kordić dodajući kako razmišljaju o još jednom koncertu legendarnog Miše. Najavljuju i spektakularnu koreografiju koju priprema Torcida, ali i goste iznenađenja čija imena zasad nisu željeli otkriti. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Ahileja 23.03.2014.

    Neki ne razumiju generacije koje su odrastale uz Mišine pjesme. Zašto bi morali doći na koncert oni koje Mišo ne zanima.

  • fiore 21.03.2014.

    pitam se šta je to bitnije od publike? ipak se od publike živi,ali oni su zvijede,pa mogu radit šta ih je volja!a nisu ni ulaznice baš jeftine,a tko pjeva?publika!sramota!

  • fiore 21.03.2014.

    ja ga cijenim kao stvarno super pjevača,ali iz mlađih dana!ipak je pretjerao i on i oni koji ga guraju u te koncerte,koje ljudi plaćaju,a sami pjevaju!šta je previše,previše je pa makar se tu radilo i o miši kovaču! a što se tiče njegove ivane ,mislim da ipak tu nije riječ o nekom velikom talentu,dapače!

Komentiraj...
Vidi sve komentare