To je to što me zanima!

Mišo Kovač: Dugo sam ja već tu, umoran sam od pozornice

Mate Mišo Kovač (70) nakon 47 godina pjevanja i prodanih 20 milijuna ploča dobio je Porina za životno djelo. Nakon duge karijere kaže da se umorio, piše Gloria
Vidi originalni članak

Bolje ikad nego nikad, prokomentirao je Mišo u intervjuu za Gloriju Porina kojeg je dobio za životno djelo. Kaže da su mu odlučili dati nagradu kada su napokon shvatili da ima više prodanih ploča nego svi hrvatski pjevači zajedno.

Kazao je i da Hrvati imaju kompleks stranaca pa zato više vole kad im dođe nastupati bilo koji stranac nego kad imaju priliku poslušati nekog hrvatskog pjevača zabavne glazbe. Tvrdi da su za njegovu dugovječnost na sceni zaslužne odlične pjesme i kvalitetne snimke, ali kaže i da tome lagano dolazi kraj.

- Gotovo 50 godina sam na pozornici, umorio sam se. Ne zanima me pojavljivanje na televiziji ili davanje intervjua, a ne volim se ni 'pokazivati' na događajima ili fotografirati za novine. Nervira me i nepravda: ne može pjevač iz Srbije dobiti 100.000 eura za koncert, a pjevač iz Hrvatske samo 5000 eura. Onda je najbolje maknuti se sa scene - rekao je za Gloriju.

MIšo je ipak rekao kako će tu i tamo odraditi neki koncert.

Cijeli intervju pročitajte u novom broju časopisa Gloria 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • japanokinez 10.05.2012.

    Već duže vremena se pitam kako on uopće pjeva kad tako teško govori, odnosno on govori, ali nekako nerazumno.

  • ruxy012 10.05.2012.

    neka ide,i tako na koncertima niti ne pjeva-publika sve odradi za njega...

  • tarup 10.05.2012.

    Mišo sjeti se svoje pjesme: "Grobovi im nikad oprostiti neće" ..... Hoće li tebi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare