To je to što me zanima!

Miss Katarina Banić: Nisam ja bila najdeblja na izboru u Kini

NE VOLI SUSHI Katarina jer na izboru u Kini tijekom mjesec dana 'tamanila' samo čokolade. Nije ušla u uži izbor za Miss svijeta, ali to ne smatra svojim neuspjehom
Vidi originalni članak

Puno sam više očekivala od Kine. Ni njihova klima ni hrana nisu mi se svidjele. No, na sreću, pronašla sam trgovinu sa slatkišima pa sam samo jela čokolade, kroz smijeh se prisjetila Katarina Banić (20). Miss Hrvatske u Kini se natjecala za najljepšu ženu svijeta. Nije ušla u uži izbor, ali to ne smatra svojim neuspjehom. Prije odlaska na svjetski izbor svi su joj govorili da je predebela. No na komentare se nije osvrtala jer je zadovoljna svojim izgledom.

- Na natjecanju nisam bila najdeblja cura na pisti jer je bilo i debljih - rekla je šarmantna Triljanka. Ironično se osvrnula na optužbe da joj je otac kupio lentu najljepše Hrvatice: 'Valjda je novac potrošio na krunu pa sad ne mogu studirati u Americi'.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Zrinka123 04.11.2010.

    žena je jako lijepa..a vi koji imate takve komentare,drugi puta se vi prijavite za miss hrvatske pa ćemo vidjeti do kud ćete dogurat=)jer ste očito neki lijepi ljepotani i ljepotice

  • Brane_1 04.11.2010.

    Ženska mi je predobra, koje obline!

  • aliBaba26 04.11.2010.

    nije debela..ali nije mi ni za izbor miss. ne razumijem šta se breca na izjave o debljini kada zna gdje ide?? mada je generalni zaključak da se o ukusima ne raspravlja :D ali isto tako postoji mjesto i vrijeme..i bla bla:D btw, diraju je izjave a onda napiše da se hranila čokoladom? bah , curetak da probaš u pjevačke vode?

Komentiraj...
Vidi sve komentare