To je to što me zanima!

Miss Hrvatske (18) nudili posao u zamjenu za seks

Radilo se o reklami koju sam trebala snimiti pa mi je jedan gospodin direktno dao do znanja što očekuje zauzvrat. Nisam mogla vjerovati
Vidi originalni članak

Aktualna Miss Hrvatske, Tajana Jeremić (18) kaže kako joj se život, otkako je missica, prilično promijenio, a za sebe kaže da je ostala ista kao i prije. Otkriva kako je u svojoj manekenskoj karijeri dobila i jednu nemoralnu ponudu. Tajani je jedan 'gospodin' navodno jasno dao do znanja što očekuje zauzvrat ako joj da da snimi jednu reklamu za njega. Missica je u navodno u nevjerici odustala od suradnje. Tajana je trenutačno u sretnoj vezi sa Andrijom Prkačinom, sinom političara i poduzetnika Ante Prkačina.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • jelena- 30.04.2008.

    koja vijestttttttttttt vauuuuuuuuu...........

  • alexandra 30.04.2008.

    nikada mi nije bilo jasno kako je ona postala miss hrvatske. kao prvo prosecno je lepa a pritom mislim da je cura jako niska. i sto je najveca fora kako je srpkinja uspela pobediti na izboru za miss hrvatske. ime i prezime joj sve govore.

  • HellbAni_1 30.04.2008.

    da se nije negdje dobro vec isfufala s nekim bogatim.. odavno bi sve "poslovne" ponude od svih primala., i sirila noge... ajd ako nis drugo., sad samo jednom siri noge,i sigurno zbog para :D,ne ljubavi ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare