To je to što me zanima!

Miss Hrvatske: U Kini ću sve pomesti raskošnom haljinom

Zadnjih mjeseci, Maja Spahija obavila je mnoge pripreme za izbor Miss svijeta koji će se 19. prosinca održati u Kini. Dobre savjete, kaže, dobila je od Anice Kovač
Vidi originalni članak

Nosim dva kofera punih haljina i odijela što će mi biti potrebno za mjesec dana u Kini, kaže Miss Hrvatske Maja Spahija (22). Šibenčanka studira pravo ali njezina struka i prva ljubav su arhitektura. Zadnjih mjeseci obavila je mnoge pripreme za izbor Miss svijeta koji će se 19. prosinca održati u Kini.

- S engleskim jezikom neću imati problema jer ga govorim od malena. Dobila sam i jako dobre savjete Anice Kovač. Oduševila me iskrenošću i pozitivom. 

Studentici Maji ovo je prvo iskustvo s pistom jer se nikada ranije nije bavila manekenstvom.

- Moj prvi doticaj bio je regionalni izbor za miss, a otkrila me modna skautica Ljilja iz Šibenika. Znamo se godinama i konačno me uspjela nagovoriti. Morala sam učiti manekenski hod - kaže misica. Šibenčanki mnogi prognoziraju uspjeh kakav su ostvarile Fani Čapalija, Anica Kovač i Branka Bebić Krstulović. 

- Imponira mi uspoređivanje s prekrasnim ženama. Malo je i teret jer se puno očekuje od mene. Samu sebe nekad pitam da li sam ja stvarno dostojna toga - skromno kaže Maja. Sa sobom na put nosi vrijedne Croata proizvode koje će ponuditi na humanitarnoj aukciji. Radi se o jednoj od najskupljih kravata na svijetu koja je protkana s 24 karatnim zlatom i crvenoj marami. Za talent show, Maja je pripremila pjevanje s kojim se već godinama amaterski bavi.

- Izabrala sam pjesmu Leonarda Cohena "Hallelujah". Nadam se da ću uz tremu i tolike ljude uspjeti prenijeti emociju koju osjećam - kaže misica koja ima veliku podršku obitelji i dečka.  

- Na put idem sama, tek kod Amsterdama ću se naći s misicom BiH pa dalje idemo skupa - kaže studentica kojoj su uz ljepotu, na izboru najveći aduti haljine dizajnera Krie designa i Lokomotive. 

- Nosit ću toliko raskošnu Krie haljinu da mi se nijedna konkurentica neće moći približiti bar tri metra. Najava će ići "Miss Croatia... and still Miss Croatia." - smije se Maja.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • mjato 20.11.2015.

    jedan od savjeta anice kovač je i kako trčat za nogometašima pa jednog od njih konačno i ulovit i udat se za njega

  • dipsy2010 20.11.2015.

    Stvarno je prelijepa ......

  • ibee 19.11.2015.

    nemoze se reci da je ruzna ali cura je u najboljem slucaju prosjecna.nista na njoj nije nesta posebno lijepo da se istice.sta ces ti izbori su odavno korumpirani i to svi znaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare