To je to što me zanima!

Miss Hrvatske: Voljela bih biti konj da mogu jako brzo trčati

Cure na izboru za Miss Universe pokazale su da su, uz to što su lijepe, i pametne. Pričale su o vanzemaljcima, prednostima žena nad muškarcima i životinjama
Vidi originalni članak

Pa, aaa, vidjet ćemo..., omiljene su fraze kojima većina natjecateljica na ovogodišnjem izboru za Miss Universe popunjava svoje krnje odgovore na nekoliko jednostavnih pitanja. 

Vjerujete li da postoji život na drugim planetima, koje prednosti imaju žene u odnosu na muškarce, koja biste životinja, voljeli biti i zašto pitanja su postavljena misicama. 

- Pa, aaaa, da sam životinja, voljela bit biti konj da mogu brzo trčati - rekla je predstavnica Hrvatske Natalija Prica (22), koja također vjeruje da život na drugim planetima postoji iako to još nije potvrđeno. 

Nadasve 'tvrdim' engleskim Miss Srbije iznijela je svoje stajalište da negdje možda postoji civilizacija slična našoj koju bi voljela upoznati jer su njeni pripadnici sigurno dobronamjerni.

- Ako postoje vanzemaljci sigurno su dobri i prijateljski nastrojeni pa ćemo se moći svi skupa družiti i držati se zajedno - rekla je Anja Šaranović (21) i dodala da bi od životinja voljela biti lav jer je lav najjači i kralj je džungle.

Miss Kosova Aferdita Dreshaj (25) vjeruje u život na drugim planetima, a najvećom prednosti koju žene imaju nad muškarcima smatra mogućnost da sudjeluju u izborima ljepote.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • jontra69 11.09.2011.

    ništa se ne brini što si umjesto konja kokoš,naći ćeš ti svoju konjusinu,nekog nogometaša,koji će te oženiti

  • zlatko 11.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • stephanie 10.09.2011.

    jel to izbor ljepote ili pameti? :) mislim da im postavljaju ta pitanja kako bi se poslije mogli smijat:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare