To je to što me zanima!

Miss Kosova 'pregazila’ regiju na kladionicama, što vi kažete

EX-YU LJEPOTICE Od 131 cure Antigoni Sejdiu kladionice predviđaju sedmo mjesto, dok se hrvatska predstavnica Lana Gržetić nalazi na tek 47. mjestu
Vidi originalni članak

Iako je između Antigone (19) i Lane (18) čak 40 mjesta razlike možemo se utješiti činjenicom da je Hrvatica drugoplasirana među djevojkama iz bivše države.

Doduše, Riječanki Lani za vratom puše predstavnica Slovenije Maja Cotič (24). Tako su tri brinete uspjele osvojiti “gornji dom” svjetskog izbora ljepote ušavši među prvh 50. Te sreće, kako sada predviđaju kladioničari, nisu naše susjede Miss Srbije Aleksandra Doknić (19) i Miss Crne Gore Ivana Milojko (18). Djevojke su složno podijelile 60. mjesto. Najlošije među njima kotira Miss Bosne i Hercegovine Sanda Gutić (19) koja je tek na 87. mjestu. 

I dok se na kladionicama vrte pare, cure se naveliko pripremaju za finale koje će biti 28. rujna u Jakarti. Ljepotice iz 131 zemlje iskazale su se i kao zaštitnice životinja. 
Svaka od njih dobila je na Baliju, gdje su smještene, svoju bebu kornjaču koju su s plaže puštale u Pacifički ocean. I dok djevojke uživaju na plaži u kupaćim kostimima, lokalno stanovništvo prosvjedovalo je protiv izbora smatrajući da on vrijeđa žene.

Idi na 24sata

Komentari 157

  • luka nola 12.09.2013.

    Prelijepa..

  • giustizia 12.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • 11.09.2013.

    Miss Kosova je stvarno prekrasna. I naša je pre.................., ali preobična

Komentiraj...
Vidi sve komentare