To je to što me zanima!

Miss "prozirna" osvaja Hollywood oralnim seksom

Davorka Tovilo podrijetlom je iz Hrvatske, a kruh zarađuje u Njemačkoj. Tamo se proslavila golišavim fotografijama, a želi postati glumica
Vidi originalni članak

Hrvatica Davorka Tovilo poznata je postala prije nekoliko godina kad se na europskoj premijeri filma "Gospodar prstenova" pojavila u prozirnoj haljini i pokazala grudi fotoreporterima. Otad je fotografi traže na svakom crvenom tepihu i njene golišave slike krase stranice mnogih njemačkih tabloida. Davorku su, zbog njenog odabira haljina, čak prozvali i miss "prozirna". Ona radi kao internetska novinarka za njemačke novine Bild te kao PR agentica. Kako više ne želi biti samo seksi starleta, odlučila je karijeru podići na novu razinu. U Hollywoodu je glumila s Johnom Cusackom u filmu "Stuff Happens". Ima malu ulogu, tijekom koje oralno zadovoljava poznatoga glumca. Osim toga, planira snimiti glazbeni album. Plan joj je da više ne bude seksi starleta već da postane seksi glumica i pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ceca tg 05.07.2011.

    pa i ja se cudim kako mjesto odakle ona dolazi moze biti u hrvatskoj,hehe,

  • xxxx 29.01.2008.

    kristina jeben mu miša tužit cemo novinare,kako su mogli napravit takav propust pa napisat da je Hrvatica porjeklom iz Hrvatske a ne iz BiH...Uh prvo su nepismeni kao i hrvatice iz BiH :))

  • Mucek 29.01.2008.

    Eto vidite i kristina je na njenoj strani. E pa kristina kreni njenim stopama- vjerovatno ste i zemljakinje. Svima ce nam biti drago vidijeti dali imas bolje adute nego ona .

Komentiraj...
Vidi sve komentare