To je to što me zanima!

Miss svijeta je Portorikanka, a Angelica nije ušla ni u top 20

Prva pratilja je Miss Dominikanske republike, a druga Miss Indonezije. U top 11 ušla je samo jedna Europljanka, a to je Miss Belgije. Hrvatica je ušla u top 10 najtalentiranijih misica
Vidi originalni članak

Sinoć se u dvorani National Harbour u Washingtonu za titulu Miss svijeta natjecalo 117 djevojaka. Tu laskavu titulu odnijela je Stephanie Del Valle iz Portorika, a naša Angelica Zacchigna nije ušla u uži krug natjecanja.

Prva pratilja je Miss Dominikanske republike, a druga Miss Indonezije. U top 11 ušla je samo jedna Europljanka, a to je Miss Belgije.

Lijepa Hrvatica prošlog je tjedna ušla u top 10 najtalentiranijih misica. Žiri je oduševila pjevanjem, a osvojila je i drugo mjesto u kategoriji Sport.

Prošle godine na izboru za Miss svijeta voditelj je pročitao krivu pobjednicu. Naime, prvo je pročitao da je pobjednica Miss Kine, a zatim se ispričao i rekao da je došlo do pogreške. Tada je pobijedila Miss Filipina.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • pješčani sat 19.12.2016.

    Cice je ostavila doma

  • medeki 19.12.2016.

    Sve je to dobra kozmetika. Izbori ljepote su najveća glupost, znajući kako svaka regijju preferira različit tip ljepote. A ljepota je i u oku promatrača. Meni osobno misica nije prelijepa, izgleda kao da je dobila šakom među oći, pa joj ostao spljošten nos i faca. Mogu je zamislit bez šminke i freš ljuskica na zubima!!

  • user_467247 19.12.2016.

    Nebi se cudila da je doslo do pogreske i da su potkupili da pobjedi...a ova iz tunguzije pobjedila andelice su milijun puta bolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare