To je to što me zanima!

'Miss svijeta treba vratiti krunu, nije dobar primjer djevojkama'

Megan Young 2012. pozirala je u toplesu za časopis Rouge i zbog toga se našla na meti kritika. Smatraju je nedostojnom titule i prozivaju za promicanje golotinje
Vidi originalni članak

Rodom je Amerikanka, no odrasla je na Filipinima pa je tako i zastupala tu državu na ovogodišnjem izboru za Miss svijeta. Megan Young (23) našla se na udaru kritika i pojavili su se nezadovoljnici koji čak traže da se odrekne krune zbog 'grijeha' iz prošlosti.

Ljepotica je, naime 2012. pozirala u toplesu za časopis Rouge i zbog toga neki sad smatraju da nije dostojna biti Miss svijeta. 

Fotografije Megan u toplesu pogledajte OVDJE

- Ona bi trebala biti uzor mladim djevojkama diljem svijeta, trebala bi ih voditi svojim primjerom, a ne promicati golotinju - kude Megan po društvenim mrežama. 

Iz direkcije za Miss svijeta otkrili su da su primili jako puno kritika na račun izbora Megan za Miss. Direktor direkcije Cory Quirino napominje pak da su znali sve o njenoj prošlosti i zadovoljni su izborom. 

Filipinka Miss svijeta, naša se Lana nije plasirala ni u Top 20

Idi na 24sata

Komentari 38

  • AnytaKo 30.09.2013.

    Slike su predivne, umjetničke..... i kog se vraga sad bune šta nisu prije odradili posao i provjerili sve cure......

  • micicahrvatica236598 30.09.2013.

    nije dobar primjer djevojkama!!!! dajte molim vas kojim djevojkama uopće trebaju biti uzor misice koje su suplje u glavi i imaju isprazan pogled na zivot.

  • _l_ 30.09.2013.

    pošaljite je k meni, da je ja kaznim...

Komentiraj...
Vidi sve komentare