To je to što me zanima!

Miss Universe Kanade ostala bez titule dan nakon pobjede

Denise Garrido morala je vratiti titulu i krunu jer se ispostavilo kako je računalnom pogreškom njeno ime krivo upisano na papir s kojega je pročitano ime pobjednice
Vidi originalni članak

Još jedan skandal na izborima za miss u posljednja 24 sata puni novinske stupce. Ovoga puta greška je počinjena na izboru za Miss Universe u Kanadi gdje je organizator dan nakon proglašenja misice priznao kako je titula uručena krivoj osobi.

(Ne)sretno okrunjena 26-godišnja Denise Garrido u srijedu je zamoljena da vrati titulu i krunu jer se ispostavilo kako je računalnom pogreškom njeno ime krivo upisano na papir s kojega je pročitano ime pobjednice, javlja Emirates 24/7.

- Bila sam šokirana. Postigla sam sve što sam željela, ostvarila svoj san, a onda mi je sve naglo oduzeto - ispovjedila je razočarana ljepotica Denise. Za propust koji ju je doveo u centar skandala direktor natjecanja Denis Davila okrivio je neiskusnog radnika te pojasnio kako je zabludu naknadnom provjerom podataka uočila neovisna komisija.

Garrido je na kraju završila kao trećeplasirana, a titula će biti dodijeljena također 26-godišnjakinji, Rizi Santos iz Calgaryja. Ovo nije prvi propust koji je ojadio ljubitelje ovog izbora. Prošle je godine transrodni model Jenna Talackova izgubila titulu što je također izazvalo mnoge kontroverze u javnosti.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • muskarac 31.05.2013.

    nevjerovatno kako govore nebi da je atomska pala na kanadu.. fuj a tek taj njen momak.... ma 2 atomske... koja tragedija majketi

  • chelseaMG 31.05.2013.

    sve što je lijepo kratko traje. hahahah

  • fiore 31.05.2013.

    to kao kod lejle šehović!dali joj krunu,pa je uzeli,jer su se sjetili da je muslimanka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare