To je to što me zanima!

Miss Universe: Pobijedila Lana koju zanima politika

Nova missica kaže da pobjedu nije očekivala i da je jako sretna. Podržat ju je došla cijela obitelj, a njezini vjerni navijači izradili su joj i transparent
Vidi originalni članak

Na izboru Miss Universe Hrvatske u zagrebačkom Hypo centru najljepšom je proglašena studentica Lana Obad (21).
- Ovo doista nisam očekivala i jako sam sretna. Došla mi je cijela obitelj, a čak su mi izradili transparent na kojem je pisalo 'Miss Lana’ - kazala je studentica ekonomije. Dodala je kako ju zanima politika. Za prvu pratilju izabrana je Katarina Martinović (21) iz Županje, a druga je Doris Delić iz Splita. Izbor nije propustio ni Marko Grubnić. On  je u Hypo centar poveo prijatelja koji mu je nešto šaputao na uho. Modni Mačak i njegov prijatelj pokušavali su se sakriti od fotoreportera.

LANA JURČEVIĆ KOPIRALA LADY GAGU
Pjevajući “Znaš li da kopija uvijek ostaje samo kopija...” Lana Jurčević (24) nastupila je na izboru za Miss Universe. Pjevačica se odjenula kao svoje plesačice, a kostimi su podsjećali na one Lady Gage.
- Moje plesačice i ja imamo krizu identiteta, pa volimo misliti da više profitiramo time što smo dobre kopije, a ne loš original - kazala je Lana. Njezina imenjakinja, 21-godišnja Lana Obad, odnijela je titulu najljepše djevojke: “Dečko je jako sretan i ponosan na mene”.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • freeee 27.03.2010.

    je li izbor za miss namjesten? pogledajte fotografije svih kandidatknjia koje su objavljene kao sluzbene - po redu - pogadate - prva je izabrana djevojka - a ostalih pet nagradenih (pratilje, miss fotogenicnosti, simpaticnosti i stila) su isto tako skoro pa redom poredane u redoslijedu fotografija (sest izabranih cura je na prvih sest fotografija). lijep pozdrav ;)

  • prepametna 27.03.2010.

    a to što nemožete biti objektivne jer ste poznanince njihove to je druga priča.npr.meni je prošlogodišnja sarah avion za ovu.čak i prva i druga pratilja su bolje pa mi to malo smrdi.daj što pričaš, u onim isječcima gdje putuju po hrvatskoj, gdje nemaju profesionalnu šminku nego svoju su kao strašila u pm.

  • stec 27.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare