To je to što me zanima!

Mister Dino osvojio je novu titulu - 'Mister My Ass'!

Cigi ističe kako Vlatka nije sponzoruša jer je i ovaj put ostala bez stana, bunde, auta, a u vezi s Dinom Bubičićem uskraćena je bila i za seks
Vidi originalni članak

Bloger Neven Ciganović zaštitio je opet ostavljenu "najbolju voditeljicu bez angažmana" Vlatku Pokos. Tvrdi kako je "sirota" Vlatka opet ispala žrtva pokvarenih muškaraca.
- Još ne tako davno, tvrdili su da je njihova ljubav bezuvjetna. Budući da je trajala svega dva mjeseca, vidjeli se samo pet puta, nije teško zaključiti koliko su oni ustvari zanimljive osobe - piše.
Dodaje kako je beskrupolozni mister Vlatku prvo nazvao "starom gospođom", onda priznao da su se seksali nakon samo mjesec dana, a potom ju ostavio, navodno zbog oženjenog muškarca. Smatra da se ovom vezom okoristio samo Dino jer sada na svaki event dolazi bez pozivnice, a "osvojio" je i novu titulu.
- Osim Mistera Hrvatske, Mistera dilera, Mistera Pokos, Mistera Posvuduše, Mistera Gaya, uz ovu zadnju bi možda mogao postati i Mister my ass - kaže Neven te dodaje da Vlatka nije sponzoruša jer je i ovaj put ostala bez bunde, auta, stana....
Tjedan je obilježila i "razvratna starleta" Nives Celzijus koju su zakinuli za književnu nagradu "Kiklop" u kategoriji najprodavanija knjiga godine. Odmah je sazvala novinare i "raščupana, bez šminke, skoro uplakana kao da je u koroti" najavila tužbu kako bi istjerala pravdu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • branchburg 12.12.2008.

    Dino uci zanat...do jucer je bio sitni diler a danas je vec \"celebrity\" ....preko Vlatke do zvijezda :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare