To je to što me zanima!

Mlada i 'neugledna' Camilla je otela muškarca Charlesovoj sestri: Varao ju je gdje je stigao

Princeza Anne navodno je bila jedna od najvećih protivnika toga da Camilla dobije titulu kraljice supruge, i to zbog desetljećima duge svađe
Vidi originalni članak

Uoči sutrašnje krunidbe, britanska se kraljevska obitelj ponovno našla u središtu pozornosti. Uz Charlesa, koji će u 75. godini postati kraljem, na tron će zasjesti i njegova nekadašnja ljubavnica, sada supruga Camilla Parker Bowles (75). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ona je, kao Charlesova nova supruga nakon smrti omiljene princeze Diane 1997. morala proći dug i težak put da bi je britanska javnost uopće prihvatila. Naime, Charles je tri godine prije Dianine smrti priznao aferu, a princeza je u jednom intervjuu izrekla slavnu rečenicu da 'su u tom braku bile tri osobe', aludirajući upravo na Camillu. 

PRATITE UŽIVO KRUNIDBU KRALJA CHARLESA III.:

Osim velikog dijela javnosti, Camillu nakon 18 godina braka nisu prihvatili niti svi članovi kraljevske obitelji. Posebno je napet odnos između nje i kraljeve sestre princeze Anne, a razlog tome je činjenica da su u mladosti bile zaljubljene u istog muškarca. 

TOM PARKER BOWLES Camillin sin komentirao napise da je njegova majka 'opasna' žena: 'Ovo nije nikakva igra...'

POGLEDAJTE VIDEO: PUCANJ TOPOVA OZNAČIO POČETAK VLADAVINE KRALJA

Naime, dok su Charles i Camilla u mladosti bili vrlo bliski, još prije nego što je tadašnji princ upoznao Dianu, princeza Anne je bila sretno zaljubljena u Andrewa Parkera Bowlesa. Ipak, njihova veza nije mogla imati budućnost jer princezi kraljevska obitelj nikada ne bi dopustila brak s katolikom. 

Nedugo nakon što je Anne morala raskinuti s Andrewom, on se vjenčao s Camillom. Vjenčanje je bilo 1973., a mnogi sumnjaju da je par nastavio aferu i nakon vjenčanja. 

PREDSTAVLJAT ĆE GA SUPRUGA Trump kritizira Bidena: 'Ne ide na krunidbu Charlesa jer nije za to fizički sposoban, naporno je'

Zanimiljv je i podatak da je Anne bila kuma Andrewovoj kćeri, ali Camilli nikada nije oprostila. Stručnjaci njihov odnos nazivaju 'tihim ratom'. Navodno je upravo Anne bila najveća protivnica toga da Camilla dobije titulu kraljice supruge. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • IvanDakovic_1 06.05.2023.

    Jbt led sad Englezi imaju kralja i kraljicu sa konjskim njuškama

  • Makac333 06.05.2023.

    Camila je doslovno kraljica...tena se izborila za svoga voljenog muskarca.Meni je ona bas faca

  • black adder_241 06.05.2023.

    Tamo ocito je..e ko koga stigne

Komentiraj...
Vidi sve komentare