To je to što me zanima!

Mlađa sestra Kate Moss skida se i zarađuje: Videom na kojem je potpuno gola zaradi 8700 kn

Korisnici stranice za odrasle trebaju iskeširati 440 kuna za fotografiju Lottie u toplesu, a za potpuno goli video puno više. Mjesečna pretplata je 122 kune
Vidi originalni članak

Charlotte Lottie Moss (23), mlađa sestra supermodela Kate Moss (47), našla je lak način za zaradu tijekom pandemije. Sklopila je dogovor sa stranicom za odrasle Glow, putem koje s pretplatnicima dijeli provokativan sadržaj, pišu strani mediji

Njene atraktivne fotografije korisnici mogu pogledati za 14 funti mjesečno, odnosno 122 kune. Lottie s korisnicima cijeli fotografije u seksi donjem rublju, kupaćim kostimima te je uglavnom riječ o polugolim fotografijama. Ako korisnici žele nešto goliju varijantu fotografije, trebaju još dodatno platiti.

- Otključaj da vidiš kako otkrivam grudi - napisala je uz jednu od objava na društvenim mrežama, kako bi privukla pratitelje da iskeširaju 50 funti, odnosno 440 kuna, za jednu fotografiju nje u toplesu. 

Stranica jako sliči Only Fansu kojim se služe mnoge djevojke iz naše regije. Na Glowu postoji mogućnost privatnog dopisivanja tijekom kojeg se mogu zatražiti seksepilne fotografije, naravno, uz nadoplatu. Kako pišu strani mediji, Lottie prodaje i video na kojemu je potpuno gola za 1000 funti, odnosno 8700 kuna. 

Glow zadržava 20 posto zarade, a niti jedan sadržaj na toj stranici ne može biti besplatan. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • nap 03.03.2021.

    slatkica je zgodna

  • BRestart koalicija 03.03.2021.

    za koga rade nives, bačić i ostale d.... da ljudi konačno shvate?!

  • Cirenac 03.03.2021.

    Za 23 godine ogromna prdara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare