To je to što me zanima!

Mladen Grdović preoteo je mikrofon Giulianu i pjevao

Pjevao je hitove ‘Bolje živim nego ministar’ i ‘Evo mene moji ljudi’. Nije se mogao sjetiti tekstova, ali ih je na kraju otpjevao, tvrdi posjetitelj koncerta
Vidi originalni članak

Na subotnjoj fešti na otoku Ugljanu u Kalima pjevao je Giuliano. Na Kaljsku ribarsku noć iz Zadra je došao i Mladen Grdović. Popeo se na pozornicu i odjednom zgrabio Giulianu mikrofon.
- Pjevao je svoje hitove ‘Bolje živim nego ministar’ i ‘Evo mene moji ljudi’. Nije se mogao sjetiti tekstova pjesama, ali ih je na kraju otpjevao - tvrdi posjetitelj. Mladen je prije mjesec dana na CMC festivalu bio glavna zvijezda. Tada je pjevao svoju novu pjesmu 'Bolje biti pijanica nego bogat varalica'. Na Festivalu zabavne glazbe na splitskim Prokurativama lani je došetao do publike. Kleknuo je na koljena i pjevao oduševljenim obožavateljicama, koje su mu uzvratile pljeskom.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • astonvilla 26.07.2010.

    Al je dobra ta bevanda......

  • gđa78 26.07.2010.

    i to je uzor mladima???? Nek neko od vas koji ga branite dođe na nečiji koncert pijan i nek makne pjevača i nek nastavi svoj šou...kako će to završit??Znači mi Mladena Grdovića želimo pijanog na svim koncertima kao počasnog gosta,i da promovira alkohol što je moguće češće!!?? On je dobar i veseljak-prema tome svi koji se tako osjećate čaše u ruke i pijte pa maltretirajte sve oko sebe..Ovima kojima upadne na koncert vjerujem da ga željno očekuju cijelu večer,zar ne????

  • svabobosva 26.07.2010.

    je,istina pije on al je legenda od covika,dobar je ko kruh

Komentiraj...
Vidi sve komentare