To je to što me zanima!

Mladen Grdović se rasplakao i priznao: 'Sve sam izgubio zbog bevande, i suprugu i svoj ponos'

Pjevač je već i ranije otvoreno pričao o svojim borbama s alkoholom, a sada je priznao da je svjestan svojih pogrešaka i da je zbog njih propatio, a izgubio ono najvažnije
Vidi originalni članak

Glazbenik Mladen Grdović (63) već se mnogo godina bori s ovisnošću o alkoholu, a u intervjuu za IN Magazin progovorio je o tome što ga je sve koštala ta ovisnost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kaže kako je upravo alkohol doveo do razvoda njegovog 20-godišnjeg braka s Brankicom.

- Izgubio sam sve što volim i svoju ženu Branku, sve sam izgubio, eto. Neka to bude pouka drugima da moraš zbilja biti dobar. Svi su bili prema meni fer, a ja sam najmanje držao... umjesto da držiš do svoje familije, a ne sve u bevandi - izjavio je pjevač.

Poručio je svima koji se i sami bore tom ili nekom drugom ovisnošću da se promijene. Rekao je kako i sam to nastoji napraviti.

- Pokušat ću, napravit ću sve. Nema doktora, doktor je u glavi. Toliko lijepih pjesama sam napravio, toliko svijeta prošao, a ja sam kriv za sve - shrvano je rekao.

NOVOGRADIŠKO LJETO Stavros na koncert došao sa slomljenom nogom: 'Zbog ovog bi ustao i sa samrtne postelje...'

Grdović se tijekom intervjua rasplakao zbog emotivnih tema o kojima je pričao. Na pitanje kako se njegova bivša supruga nosila s njegovom ovisnošću izjavio je da ju ne krivi zbog toga što ga je ostavila.

- Što će reći! Jadna je patila i brat i familija i svi. Svima bi reka da se ostave toga đubretara, eto - zaključio je Mladen.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD?!':

Idi na 24sata

Komentari 270

  • 22.05.2022.

    Potpuni propalitet

  • Hega_1 22.05.2022.

    Žao mi ,što se čovjek ne može ostaviti čaše,ili bar smanjiti.

  • crnilabud 23.08.2021.

    .. ikradezea!

Komentiraj...
Vidi sve komentare