To je to što me zanima!

Mladić koji je pokazivao guzu na Euroviziji je Vitalii Sediuk

Vitalii se odlučio zezati i na domaćem terenu te se popeo na binu dok je Jamala izvodila svoju pjesmu. Bio je ogrnut australskom zastavom stoga su svi mislili kako se radi o Australcu
Vidi originalni članak

Nakon što se našalio s mnogim poznatim damama, Vitalii Sediuk (28) sada je odlučio 'napasti' i prošlogodišnju pobjednicu Eurosonga Jamalu.

Slavni internetski šaljivdžija popeo se na binu dok je pjevačica izvodila svoju pjesmu. Bio je ogrnut australskom zastavom stoga su svi mislili kako se radi o Australcu.

Ukrajinac je stao do prošlogodišnje pobjednice i skinuo hlače. To je 'uhvatila' i kamera pa je njegova stražnjica prikazana diljem svijeta.

Inače, poznati 'prankster' je prošle godine u Parizu poljubio guzu starlete Kim Kardashian (36). Na njegovoj meti bili su i Brad Pitt (53) kojeg je zagrlio pa udario na glavu. Will Smith ošamario je Vitaliija kad ga je zaskočio prije pet godina.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • CarminaBurana 15.05.2017.

    pa jasno je kao dan, pokazao je sta misli o nastupu australije na eurosongu...on je pokazao fizicki a mi rijecima, nema razlike

  • Boki8 14.05.2017.

    Nezanima me posebno. Ali smatram da je to kretenluk taj radi slicne stvari poznatim licnostima da bo bio u centru paznje. Smatram da je to sto radi kretenluk i decko je kreten. Ako vec hoce da privuce paznju na sebe onda izmisli nesto duhovito a ne te perverzne budalestine. Treba ga dobro nalupati da mu nikad vise nepadne na pamet. U publici je bilo sigurno puno i djece a ako i nije bilo oh je pred malim ekranima.

  • Trojac 14.05.2017.

    Pokazao im je ono što zaslužuju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare