To je to što me zanima!

Mlakar se vratio: Vidim se kako ponovno vodim 'Kolo sreće'

Boris Mirković je izvrstan za ovu emisiju jer je pametan, duhovit i nenametljiv. Dostojna mi je zamjena, kazao je Mlakar. Kviz 'Kolo sreće' pratit će na televiziji
Vidi originalni članak

Sve me podsjetilo na posao koji sam radio prije dvadesetak godina. Na snimanju je bilo baš uzbudljivo i zabavno, rekao je umirovljeni voditelj Oliver Mlakar (79).

U prvoj epizodi emisije “Kolo sreće” došao je pozdraviti nove voditelje Borisa Mirkovića (49) i Ivu Jerković (33) te sve gledatelje. Oliver kaže da se lako može zamisliti da ponovno vodi popularnu emisiju, koja se prestala snimati 2002. godine. U devet godina snimili su točno 2002 emisije.

- Ipak je vrijeme da se odmorim i da mlađa generacija preuzme - kaže Oliver, koji će pratiti “Kolo sreće”. Prva emisija prikazuje se u ponedjeljak, 18. svibnja u 20 sati na RTL televiziji.

- Boris Mirković je izvrstan za ovu emisiju jer je pametan, duhovit i nenametljiv. Dostojna mi je zamjena - hvali svog nasljednika Mlakar. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ibee 17.05.2015.

    iva je zgodna.cudi me da je vec prije nisu uzeli za neku emisiju

  • alladin_1 17.05.2015.

    nemam ništa protiv, barem na neko vrijeme, samo da vidimo kako to zaista treba izgledati. jer ono što tarik radi zaista više na ništa ne sliči. Mnogi bi gledali taj odlično koncipiran kviz ali ga ne gledamo samo zbog iritantnog voditelja. najgore i zaista totalno neprofesionalno je kada ON komentira znanje natjecatelja. mislim halooo TKO je on uopće. Netko tko čita pitanja i to bi trebali biti njegovi maksimalni dometi. Kada u nekom trenutku kaže kako je on znao odgovor a natjecatelj nije odgovorio, zavređuje momentalni otkaz zbog totalne neprofesionalnosti, zbog privatizacije medija i na kraju zbog degradiranja samog natjecatelja, da ne kažem kako ga namjerno ponižava pred svima...fujjj.. ugl. zamijeniti podbuhlog tarika mladom lijepom curicom :)) tarikov posao je samo da čita sa blesimetra pa to valjda nije tako teško :))

  • bubamara2103 16.05.2015.

    Poslije Mlakara nitko ne može biti dostojna zamjena, jer je on stvarno previsoko postavio ljestvicu. Ima li taj čovjek negdje sliku koja stari umjesto njega jer izgleda fenomenalno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare