To je to što me zanima!

'Mnogi su nam se znali smijati zbog predbračne čistoće...'

OTVORILA DUŠU Simona je supruga upoznala na društvenoj mreži. Ispočetka su bili prijatelji, a onda su se nakon četiri godine zaručili. Tad su se prvi put poljubili
Vidi originalni članak

Simona Mijoković (32) otkrila je da je supruga Stanislava (52), bivšeg ministranta, zaposlenika autosalona, upoznala na društvenoj mreži. Ispočetka su bili prijatelji, a onda su se nakon četiri godine zaručili. Tad su se prvi put poljubili. Bili su u predbračnoj čistoći.

- Upravo to je naš miraz. Isus je to nagradio mnoštvom plodova radosti i mira u našem braku. Iako su nam se ljudi smijali zbog naše odluke, mi smo znali da je to jedino ispravno - rekla je Simona, koja sa Stanislavom čeka bebu. 

Stanislav i Simona vjenčali su se lani u svibnju u Zagrebu. Nakon toga par se preselio u Linz gdje živi sa Simoninom kćerkom Gabrijelom koju ima iz braka s Antom Gotovcem (46). Simona je trudnoću potvrdila u studenome.

Idi na 24sata

Komentari 250

  • peppito 24.01.2017.

    ja ne kužim tog frajere da me ?ebeš ... pa jel zna on tko je ona ili bolje rečeno ŠTO je ona

  • lokal patriota 23.01.2017.

    Kakve vi gluposti prenosite, pa to je strašno. Simonica u predbračnoj čistoći? Šta je radila sa Antinim gljivicama koje nije mogao izlječiti?

  • hadred18 23.01.2017.

    Hahahaha, ima kćer, kako je moguće da je nevina, jedino da ju je posvojila. Koja glupača hahahahahahahahahahahahaha !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare