To je to što me zanima!

Močvarna "Big Brother" kuća pod opsadom kukaca

EKSKLUZIVNO: Prvi smo posjetili filmski grad Kantana u kojem Tajlanđani grade kuću Velikog brata. Kandidati se useljavaju početkom rujna
Vidi originalni članak

Stanari će zagrebački studio Jadran filma početkom rujna zamijeniti tajlandskim filmskim gradom Kantana. Nalazi se zapadno od Bangkoka, a okružen je rižinim poljima, močvarama, džunglom i tek pokojim selom. Ulaz u “grad” kontroliraju zaštitari. Kantana ovih dana užurbano živi. Djevojčice i dječaci jurcaju uokolo, dok njihovi očevi dovršavaju gradnju Big Brother kuće. Na djecu paze žene radnika. Na imanju će se stanari, kažu na RTL-u, morati dokazati u izdržljivosti, snazi i kreativnosti. Komarci i kukci su ogromni i neustrašivi. No oni će stanarima biti najmanja briga, jer će se četiri mjeseca najvjerojatnije morati brinuti za slonove, koji će živjeti u dvorištu BB kuće, kraj ljetne kuhinje. Na raspolaganju će stanari imati dnevni boravak, dvije spavaonice, bazen, a okruženi su i močvarom. Velikim imanjem stanari će se moći slobodno kretati, a navodno će odlaziti i u Bangkok, koji ima 8,5 milijuna stanovnika.
Antoniji Blaće ove će se godine navodno pridružiti manekenka Korana Gvozdić. Ona će s Markom Lušićem stanare dočekivati ispred kuće. Kako doznajemo, za dva tjedna voditelji odlaze u Tajland pripremiti se za novi show, koji će zbog zahtjevnih zadataka sličiti na “Survivor”.



I BIG BROTHER STUDIO SE SELI U TAJLAND
Antonija Blaće petu sezonu “Big Brothera” vodit će iz tajlandskog studija, koji se nalazi nadomak kuće. Studio izgleda poput zlatne kraljevske palače s tronom u sredini. Hoće li se izgled studija promijeniti, još nije poznato, ali turistima je najzanimljivi u Kantani.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mylla 07.08.2008.

    jao jao,jesu nasli mjesto,hahahaha....ali mozda ovaj bude bar malo zanimljiviji od prethodnih sezona:P

  • CROkodiL 06.08.2008.

    Ne zna zašto mi je izbrisan post. Samo sam rekao da je to predstava maloumnih za maloumne.

  • nogometas05 06.08.2008.

    Ma Sopekica zabavlja ekipu tamo u nocnoj smjeni i pomaze stanarima da prebrode stres i udaljenost od kuce..budite bez brige i ona je tamo samo u jednoj drugoj ulozi koju jako dobro igra(ako me razumijete)...

Komentiraj...
Vidi sve komentare