To je to što me zanima!

Model: Obećavao mi je karijeru, pa me silovao

FBI istražuje optužbe 21-godišnje manekenke da ju je svjetski poznat iluzionist David Copperfield (51) napao, silovao i zatim joj prijetio
Vidi originalni članak

David Copperfield je u siječnju imao mađioničarski show u Seattleu i s obitelji sam ga otišla gledati. Sjeli smo na svoja mjesta. Ubrzo nam je prišao član njegove ekipe i posjeo nas u VIP ložu. Tijekom showa David Copperfield me pozvao da mu asistiram na pozornici, ispričala je FBI-ju manekenka za koju se tek zna da ima 21 godinu.
- Poslije showa mi je rekao da sam jako lijepa i da će mi pomoći da postanem manekenka. Pozvao me na svoj privatni otok na Bahamima. Rekao mi je da će ondje biti njegovih utjecajnih prijatelja. Izmijenili smo još nekoliko mejlova i u lipnju sam otišla k njemu. Na otoku nije bilo nikoga osim nas dvoje. Nasrnuo je na mene i silovao me dva dana. Zaprijetio mi je da nikome ništa ne govorim - ispričala je manekenka. Vratila se kući i sve ispričala obitelji. Na policiji je prijavila silovanje. Budući da policija ne može istražiti zločin počinjen u drugoj državi, slučaj je preuzeo FBI.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sined 30.10.2007.

    podsijeca me na KOZJAK

  • eva_greguric 29.10.2007.

    tko joj je kriv što je išla s nepoznatom osobom na pusti otok! a što je mogla očekivati? da će se moliti Bogu? ili je postalo popularno pisati o silovanjima, pa i ova \" manekenka\" želi skrenuti pozornost javnosti na sebe? nova nives celzijus?

  • Keira 29.10.2007.

    \"dva dana silovao\"?! bome je iluzionist...

Komentiraj...
Vidi sve komentare