To je to što me zanima!

Model: Pink skinula čak 25 kila nakon što je rodila kćer Willow

Dok sam bila trudna, jela sam puno torti od sira svih devet mjeseci. Davila sam se i u bombonima i pitama. Namučila sam se da bih smršavjela, otkrila je pjevačica
Vidi originalni članak

Pjevačica visoka 163 cm prije trudnoće imala je 55 kila. Trenirala je šest puta na tjedan s dvije osobne trenerice kako bi skinula 25 kila nakupljenih u trudnoći. Iz prehrane je izbacila namirnice životinjskog podrijetla.

- Dok sam bila trudna, jela sam puno torti od sira svih devet mjeseci. Davila sam se i u bombonima i pitama - kaže Pink (33). Dodaje da u trudnoći nije pušila pa je iz dosade stalno stavljala nešto u usta. Liniju je stesala u godinu dana, a seksi trbušnjake pokazala je poziravši za naslovnicu časopisa Shape. Počela je vježbati osam tjedana nakon porođaja. Kombinirala je jogu, trčanje, istezanje i trenirala je boks. 


- Namučila sam se da bih smršavjela, ali unatoč tome voljela bih imati djece tako da imamo svoju malu nogometnu momčad - rekla je pjevačica. Lani u lipnju rodila je kćer Willow, koju je dobila s vozačem motoutrka Careyjem Hartom (37). 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • testosteronski_klošar 19.10.2012.

    sve su joj pjesme identične, poprock...bezveze..a ono ok je

  • lovacnabudale 19.10.2012.

    izgleda baš ko miss Piggy, dobro je netko napisao, nema veze s izgledom, model može bit forumašicama samo

  • wolfgar 19.10.2012.

    the body :) wuhh

Komentiraj...
Vidi sve komentare