To je to što me zanima!

Modni bućkuriš na Fashion Weeku: Grm na leđima? Može

Na Dove Fashion.hr-u Ivica Skoko uspio je ukrotiti ekscentričnu Ivanu Popović. Na pistu je uspjela progurati samo jastuke. Inspiracija im je bila ulični tango
Vidi originalni članak

Ti si štreber, a ja sam nepredvidiva, prigovarala je Ivana Popović Ivici Skoku dok su zajedno stvarali kolekciju.

Jedva su se uspjeli dogovoriti.

- Na kraju sam jako zadovoljan kolekcijom. Pomno smo birali materijale, a inspiracija nam je bio ulični tango - kaže Skoko.

Kolekciju su im, uz manekenke, nosili glumci s Akademije dramskih umjetnosti. Popović je dosad kolekciju nosila kći Ava (8) koja je pistom hodala u prevelikim štiklama. Oblačila je i golišave članove benda Let 3. Zato je i sad morala malo 'začiniti' reviju. Na jastucima razbacanim na pisti 'izvalili' su se dečki koji su fućkali za manekenkama.

- Danima je oslikavala te jastuke. No moram priznati da su prekrasni - kaže Skoko.

Prvu večer Dove Fashion.hr-a na zagrebačkom Velesajmu mladi dizajneri Clash of 9 'razdrmali' su modnu scenu neonskim bojama. Vrhunac je bila kreacija u kojoj je manekenka na leđima nosila grmlje. Aleksandar Žarevac oduševio je elegancijom, a Matija Čop eksperimentirao je s bambusom koji je ukomponirao u odjeću.

Ivan Alduk napravio je vrlo nosivu kolekciju u suradnji s Amadeusom. Miljenica holivudskih zvijezda Martina Felja odustala je od prepoznatljiva perja i sado-mazo izgleda. Koncentrirala se na tri boje: ljubičastu, crnu i boju petroleja.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Car Mrgud 17.03.2012.

    Kad idemo nekam roštiljat,za potpalu možemo iskoristiti onu prekrasnu ogrlicu.Rijetko funkcionalan "nakit".

  • timica2 17.03.2012.

    Grm na leđima i svakako ove " predivne platforme.".................

  • Bepina 16.03.2012.

    Ništa posebno, ništa spektakularno, ali ipak, osvježavajuće naspram onih stolnjaka i zastora naše poznate dizajnerice NeznamKajbisasobom Borna Ex Rajić

Komentiraj...
Vidi sve komentare