To je to što me zanima!

Modni mačak otkrio draži nogometa te kreće u Beč

Marko Grubnić, ispijajući šampanjac, konačno je saznao koliko traje poluvrijeme. Nogomet mu se svidio i razmišlja o tome da ode u Austriju navijati
Vidi originalni članak

Gledao sam utakmicu naših s Poljskom i uživao. S curama sam ispijao šampanjac u jednom zagrebačkom bircu i navijao iz svega glasa, uzbuđen je Marko Grubnić (26). Stilist kaže da se više ne osjeća kao Pale sam na svijetu jer je napokon otkrio nogometne čari.
- Aleks Grdić, Jelena Orešković i Petra Maroja kroz igru su mi objašnjavale pravila. Najbolje mi je bilo to isčekivanje, hoće li, neće dati gol. To mi je fora - govori Modni Mačak, dodajući da je cijelo vrijeme bio koncentriran na tekmu.
- Aleksandra se baš kuži u nogomet. Stalno se kladi i vidi se da je vatrena navijačica. Zato sam nju stalno propitkivao koliko traje poluvrijeme, kad će početi... - priznaje Grubnić. Iako u Beč odlazi samo u šoping, Grubniću se nogomet toliko svidio da razmišlja o odlasku na četvrtfinale na utakmicu Hrvatske i Turske.
- Istina, nije mi baš svejedno za gužvu koja me čeka tamo, ali ići ću s nekim tko se zna snaći u tome. Navijat ću iz sveg glasa i napokon se neću osjećati kao 'outsider’ - priznaje Marko Grubnić, koji će i u Beču nazdravljati šampanjcem.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • bumbix 18.06.2008.

    Ajme, jadni naš Markić. Ljudi, nemojte ga toliko pljuvati, a i on se samo želi uklopiti. Pokažite barem malo suosjećanja. On je drago i kulturno biće, samo je malčice u svom modnom svijetu.

  • The pope 18.06.2008.

    Srebrić kaže:\"Nemate karte,Šta ih niste kupili u ožujku?\",a sad bi tu taj modni pederko koji nezna nogometna pravila htio ići na utakmicu i za njega bi se naravno uvijek našla karta,ali ne i za navijače....Već mi se riga od njega...Uvijek mora biti u središtu pažnje taj....nek se radije druži sa Ciganovićem i njemu sličnima,a ne da nas ide sramotit u Austriju...

  • bipsi2 18.06.2008.

    Hej, novinari 24 sata, mogli biste umjesto dosadnih viceva o Norisu, svaki dan davati nekoliko Hračkovih izjava...to bi nam bilo puno smiješnije....

Komentiraj...
Vidi sve komentare