To je to što me zanima!

Modrić objavio ljubavnu fotku sa ženom, Subašić komentirao

Fotografiju para komentirao je i Lukin kolega, golman Danijel Subašić (35). Njemu se, očito, svidjela fotografija jer je ostavio emotikone srca ispod nje, a 'poslao im je i pusu'...
Vidi originalni članak

Luka Modrić (34), nogometaš Real Madrida, objavio je fotografiju sa suprugom Vanjom (38) iz restorana i dragoj 'ostavio' emotikon srca. Zagrepčanka mu je najveća podrška u životu, a upoznali su se kad je Luki bilo 19 godina. U braku su gotovo deset godina

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zadranin nikad nije skrivao koliko voli svoju suprugu. Fotografiju para komentirao je i Lukin kolega, golman Danijel Subašić (35). Njemu se, očito, svidjela fotografija jer je ostavio emotikone srca ispod nje, a 'poslao im je i pusu'. 

Obitelj je nedavno bila na odmoru u Dubaiju, a Luka je fotografijama iz privatnog života oduševio obožavatelje. Podijelio je fotografije s Vanjom i djecom kako se igraju sa životinjama. 

Par ima sina Ivana (9) te kćeri Emu (6) i Sofiju (2). Otkad Luka igra za Real Madrid, zajedno žive u Španjolskoj. Iako rijetko priča o privatnom životu, od Modrićevih se prijatelja može čuti da mu je baš supruga najveći fan, ali i kritičar, teoretičar i analitičar njegove igre.

PROMOCIJA LUKINE KNJIGE Vanja Modrić haljinom zasjenila sve: Ona mi je najveća podrška

- Poslije svake utakmice gledamo snimku. Luka analizira sve, svaki pokret. Uvijek mu govorim 'Moraš više pucati', a on uporno više asistira, a manje puca. I kad savršeno odigra, ja opet nešto nađem, a u njemu tada proradi inat - ispričala je jednom prigodom Vanja. Kod Luke ju je privukla njegova jednostavnost, skromnost i samozatajnost. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 207

  • Idaho 04.02.2020.

    Uz Subašićevu ženu Vanja mi je sigurno najdraža od ovih žena nogometaša. Djeluje kao jako simpatična i jednostavna osoba.

  • venenum 04.02.2020.

    Luka odličan si nogometaš ali frizura ti je🤢

  • reala 04.02.2020.

    A Fani?

Komentiraj...
Vidi sve komentare