To je to što me zanima!

Modrić pozirao uz simboličnu tortu sa ženom: 'Moja ljubav'

Luku i Vanju matičar je vjenčao 12. svibnja 2010. pred obitelji i bliskim prijateljima, što su proslavili u zagrebačkom restoranu Okrugljak. Vanja je tada bila trudna s njihovim prvim djetetom
Vidi originalni članak

Nogometaš Real Madrida, Luka Modrić (34), i supruga Vanja (38) danas su proslavili svoju desetu godišnjicu braka. Luka je tim povodom na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojom suprugom, a ispred njih je slavljenička torta.

- Prije deset godina rekla je da. Moja ljubav - napisao je nogometaš kratko u opis fotografije, koja je skupila više od 300.000 lajkova. Brojne čestitke stizale su im u komentarima koje su ispod fotografije napisali njihovi prijatelji i pratitelji.

- Čestitam. Predivan par, sretno - pisali su im.

Luku i Vanju matičar je vjenčao 12. svibnja 2010. pred obitelji i bliskim prijateljima, što su proslavili u zagrebačkom restoranu Okrugljak. Vanja je tada bila trudna s njihovim prvim djetetom, a Luka je svečanu svadbenu večeru platio 7.950 kuna. U lipnju iduće godine golupčići su stali pred oltar.

Njih dvoje su se upoznali u kafiću na zagrebačkim Ravnicama, u blizini Dinamovog stadiona, kad je Luki bilo 19 godina. Par ima sina Ivana (9) te kćeri Emu (7) i Sofiju (2). 

Par je prije vjenčanja bio četiri godine u vezi, a javnost i dan danas oduševljavaju svojom nenametljivosti i samozatajnosti. Iako svoj privatni život ne vole dijeliti s javnosti, njihov dugogodišnji odnos nije bio tipičan brak nogometaš-manekenka. Vanja je uvijek bila drugačija, njezin profil na Instagramu je zatvoren za javnost i namijenjen je samo bliskim prijateljima, ne voli se izlagati u javnosti, a puno pomaže i suprugu kad je u pitanju njegova karijera. 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL NA 24SATA:

 

 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 13.05.2020.

    Samo da se porez plati sve bu ok

  • krkonosebeskidi 13.05.2020.

    Ajmo biti realni za Luku se zna al i na ovoj zenu se vidi istinsko zadovoljstvo i da zaista voli svog Luku sto nije slucaj kao kod mnogih drugih recimo Lovren Vida Vukojevic itd bravo za ovakve osobe kao Luka i njegova draga

  • klokan_jack 13.05.2020.

    Sretno Modrići i dalje!! Ove ljubomorne komentare koji doma imaju somove i koji rade na normi su se nasli rugat 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare