To je to što me zanima!

Monica iz 'Prijatelja': Bila sam nevina do 21. i ponosim se tim

Njezina majka se na poseban način nosila sa seksualnošću. Kad je Courteney dugo bila u vezi s dečkom, majka joj je shvatila da će ostati s njime još neko vrijeme i poslala joj je par ženstvenih gaćica
Vidi originalni članak

Glumica Courteney Cox (54), najpoznatija po ulozi Monice u seriji 'Prijatelji', u srijedu gostovala je na 'Late Late Showu' kojeg vodi James Corden (40) i pričala o prvom seksu. 

- Moja mama mi nije rekla niti jednu stvar vezanu za seks koju sam trebala znati - rekla je Courteney i otkrila koliko je godina imala kad je izgubila nevinost. 

- Vjerojatno ovo ne bih trebala izgovoriti, ali hoću. Bila sam djevica do 21. godine. Mislim da se time mogu ponositi - rekla je glumica. 

Njezina majka se na poseban način nosila sa seksualnošću. Kada je Courteney dugo bila u vezi s dečkom, majka joj je shvatila da će ostati s njime još neko vrijeme i poslala joj je par ženstvenih gaćica. 

- Zvale su se Olga i kunem se da je bilo više čipke nego pamuka, ali bile su puno bolje od onih koje sam ja nosila jer sam bila poprilično nazadna po tom pitanju - rekla je Courteney koja je upravo te gaćice nosila kada je izgubila nevinost.

VIDI OVO! Ova boja kose paše baš svakoj dužini i tipu kose! Paše li vama?

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ljubica ljubičica_1 16.02.2019.

    U moje vrime je to bilo normalno .

  • x00x 16.02.2019.

    a onda tarapana

  • RanGoRan 16.02.2019.

    Govorili su i za šeksa da je dugo bio nevin sve dok nije probao svoj " prvi gutljaj " 😉 🍷

Komentiraj...
Vidi sve komentare