To je to što me zanima!

Monica iz 'Prijatelja' oprostila se od svog Chandlera: 'Trebala je to biti avantura na jednu noć'

Courteney i Matthew zajedno su radili na seriji 'Prijatelji' gdje su glumili Monicu i Chandlera. 'Zahvalna sam za svaki trenutak koji sam provela s tobom', napisala je Cox
Vidi originalni članak

Nakon emotivne poruke Matta LeBlanca, koji se oprostio od svog prijatelja Matthewa Perryja, oglasila se i glumica Courteney Cox (59), Monica iz serije 'Prijatelji'.

'SUMNJIVE OKOLNOSTI' Bivša Perryjeva cura: 'Ne bi se on samo tako utopio. Njegove zadnje fotke puno toga govore'

- Jako sam zahvalna za svaki trenutak koji sam provela s tobom, Matty, i nedostaješ mi svaki dan. Kad s nekim blisko surađuješ kao ja s Matthewom, postoje tisuće trenutaka koje bih volio podijeliti. Za sada je ovo jedan od mojih omiljenih. Da dam malo pozadine, Chandler i Monica su trebali imati avanturu za jednu noć u Londonu. No, zbog reakcije publike, to je postao početak njihove ljubavne priče. U ovoj sceni, prije nego što smo krenuli, šapnuo mi je smiješnu rečenicu. Često je radio takve stvari. Bio je duhovit i ljubazan - napisala je Courteney u svojoj emotivnoj objavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

U videu je prikazana prva ljubavna scena između njenog lika Monice i Perryjevog lika Chandler.

HANK AZARIA Glumac iz 'Prijatelja' o Perryju: 'On je bio urnebesan čovjek. Njega je izgubio cijeli svijet...'

Courteney i Matthew su 10 godina zajedno radili na seriji 'Prijatelji' gdje su glumili Monicu i Chandlera. Prvo su bili prijatelji, a onda ljubavni par. 

Podsjetimo, Perryja su 28. listopada pronašli mrtvog u njegovom domu, u jacuzziju. Još se ne zna službeni uzrok smrti.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 15.11.2023.

    Gledam ih na lijevoj i desnoj fotografiji i mislim kako nas vrijeme gazi i melje. Nemilosrdno i polako, dan po dan a kada se osvrnemo opet tako brzo. Nestajemo...  

Komentiraj...
Vidi sve komentare