To je to što me zanima!

Monika Horvat iz 'Zadruge': 'U finalu ću navijati za Filipa Cara i Paulu, za ostale me boli briga!'

Stomatologinja je prije finala najgledanijeg srpskog realityja odlučila podržati najboljeg prijatelja, no za njegovu vezu s bivšom prostitutkom Minom Vrbaški misli da neće opstati. Smatra da se Filip u showu previše živcirao...
Vidi originalni članak

Riječanka Monika Horvat (28) u srpskom realityju 'Zadruga' natjecala se osam mjeseci.  Njezin boravak u 'Bijeloj kući' u Šimanovcima obilježio je odnos s Jovanom Tomić Matorom (31), s kojom je bila u vezi iako, kaže, nije lezbijka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Upustila sam se u tu vezu jer su me počeli povezivati s muškarcima čim sam ušla. Mislila sam da će mi lakše proći vrijeme u realityju ako se zbližim s nekim, ali ta veza postala je katastrofa već drugog dana. Ja nisam lezbijka. Ni biseksualka. Apsolutno ne! Imam zaručnika u Americi - ispričala nam je Monika, po struci stomatologinja, nakon izlaska iz 'Zadruge'.

Monikin najbolji prijatelj, Filip Car iz Crikvenice, uz još dvoje Hrvata i dalje se natječe za glavnu nagradu od 50.000 eura. 

- Zadovoljna sam kako se Filip snašao, jedino smatram da se trebao manje nervirati oko nepotrebnih provokacija jer on je generalno jedna pozitivna, humoristična osoba - priča nam Riječanka, koja Filipa poznaje odmalena.

- Što se tiče njegovog odnosa s Minom, mislim da njihova veza neće opstati kad izađu. Odnos kakav imaju unutra imat će i vani. destruktivni su jedno za drugo i nisu kompatibilni. Oboje su dobre osobe, ali ne idu zajedno - tvrdi stomatologica, te dodaje da uz Filipa njezinu najveću podršku ima Paula Hublin (21).

PROSLAVILA 24. ROĐENDAN Hana uz lake note tulumarila sa zadrugarkom Monikom Horvat, u showu se svađale zbog 100 €

- Ona mi je najdraža osoba u kući. Jako smo se zbližile u 8 mjeseci koje sam provela tamo. Navijam za Filipa i Paulu, za ostale me nije briga - priča nam Monika. S Franom Pujasom (23), kaže, nije mnogo komunicirala ni družila se.

- Ako ga Paula zbilja voli, onda ga i ja podržavam kao njezina prijateljica - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 08.07.2021.

    Ajme to je ona iz Zadruge!!! :D :D... stara puce me kura* za tebe i za zadrugu

  • maksip24 08.07.2021.

    Filip Car, jel to onaj radijski voditelj?

  • Sonja1311 08.07.2021.

    Zamisli da te ljudi poznaju zbog ovog "iz Zadruge" 😬😬

Komentiraj...
Vidi sve komentare