To je to što me zanima!

Monika Kravić nakon bračnog kraha: Ne odustajem od ljubavi

Monika Kravić nije htjela pričati o krahu braka s Mariom Mamićem, no priznala je da je ljubav još uvijek pokreće. Njenim srcem, kaže, gospodare dva princa
Vidi originalni članak

Monika Kravić Mamić (34) nije skidala osmijeh s lice pričajući o svojim sinovima, ali i životu nakon, šuška se, propalog braka. 

- Sretna sam, ne znam zašto ne bih bila. Blagoslovljena sam mama. Imam svoja dva princa i oni su gospodari mog srca i eto. To je meni sasvim dovoljno - rekla je bivša voditeljica pred kamerama RTL-a

Medijski napisi kako njezin uskoro bivši suprug, nogometni menadžer Mario Mamić (34), u svojem životu već ima novu ženu i kako se baš zbog toga rastaju, Moniku nisu uznemirili. 

- Ne čitam nikad o sebi ništa - kratko je rekla Monika koja nije htjela razgovarati o navodnom razvodu. No, od ljubavi, kaže, ne želi odustati. 

- Ljubav je jedino ono što nas može istinski pokretati u životu. Ljubav je i žrtva, ljubav su i leptirići. Ljubav ima mjesta i kod mene i nikad nisam odustala od nje. Umrla bih kad bi prestala razmišljat o ljubavi u svakom smislu - kazala je Monika.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • sprangija 19.12.2016.

    Dobra je za nategnut

  • kung fu panda 17.12.2016.

    ajme ljudi pa što vam je ova nesretna žena u životu toliko ružnog napravila da je ovoliko popljuvašte ???????????????????????????????????

  • Miške 17.12.2016.

    Pokreće ju Mamićev novac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare