To je to što me zanima!

Monika Mamić prestala si je peglati kosu zbog sina

Bivša televizijska voditeljica prošetala se Jarunom s prijateljicom i 9-mjesečnim sinom Josipom. Čini se da će njen povratak televiziji još malo pričekati
Vidi originalni članak

Odjevena u bijelu usku majicu i traperice, u kombinaciji s njenim omiljenim tenisicama All Star, bivša voditeljica šetala se zagrebačkim jezerom Jarun. Supruga sina Zdravka Mamića pokazala je da je devet mjeseci nakon porođaja vitka kao i prije trudnoće. U društvu prijateljice Monika Mamić (27) odlično se zabavljala. Smijale su se i šalile dok su žurno koračale vozeći djecu u kolicima. Njen devetomjesečni sin Josip zaplakao je. Mama Monika ubrzo ga je utješila pa su nastavili šetnju uz jezero. Otkako je postala majka, Monika ne stiže svakodnevno posjećivati frizera pa sada nosi prirodnu kovčavu kosu. Dosad se Monika gotovo u svakoj prilici pojavljivala ravne, ispeglane kose. Iako je govorila da će se vratiti na televiziju čim uspije uskladiti poslovne obveze s majčinskim, izgleda da će njen povratak voditeljskom poslu pričekati još nekoliko mjeseci.
Za nogometnog menadžera Marija Mamića (26) udala se lani u lipnju, a njihovo vjenčanje bilo je jedno od najskupljih. U Westinu je slavilo 350 gostiju, a takvo vjenčanje stajalo je milijun kuna.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • user_23801 12.09.2009.

    meni je njezina kovrcava kosa prelijepa!

  • bellaUna 11.09.2009.

    Nisam mogla ne zastati i iskomentirati ovaj članak-PA DOBRO, KOGA BOLI URAC-K PEGLA LI ONA KOSU ILI NE! DEBILAN ČLANAK!

  • user_34418 11.09.2009.

    draga mp1979p vjerovatno i imas podosta kila viska kad tako govoris,i ti si vjerovatno jedna od tih zena koje se zavaravaju da izgled nije toliko bitan,ali razgovarala sam sa jako puno muskaraca i nitko nije sretan sa viskom kila svojih partnerica,ja razumijem da netko dobije kile ali ne razumijem zasto ne obuce tenisice i izadje vani malo trcati,nek odvoji sat vremena za sebe,lijenost i isfrustriranost je nesto drugo,a za frizera naravno da nije nuzno,ali neka onda kuci odvoji malo vremena za svoj izgled,pa izgleda cupavo,tolika kosa nije normalna,ako ja imam vremena onda mogu i drugi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare