To je to što me zanima!

Mora skupiti baš sve: Lanin sin dobio je od tate još dva dresa

Još prije nego što im se sin rodio, tata Andy Bara (30) kupio mu je u Njemačkoj minijaturni dres FC Bayerna, a dobio je i nekoliko pari nogometnih tenisica
Vidi originalni članak

Iako mu je tek deset dana, mali Adriano već ima cijelu kolekciju nogometnih dresova koji daju naslutiti da mu se roditelji nadaju da će poći stopama tate Andyja Bare, bivšeg nogometaša.

Njegova mama, sportska novinarka Lana Banely (27), na društvenoj mreži se pohvalila da je dječak od tate dobio još dva dresa, onaj Barcelone i Atletico Madrida.

- Muška posla. Tata i sin - napisala je Lana ispod fotografije. Iznad Messijeva broja 10 na dresu Barcelone dali su napisati dječakovo ime. 

Još prije nego što im se sin rodio, tata Andy Bara (30) kupio mu je u Njemačkoj i minijaturni dres FC Bayerna, a dobio je i nekoliko pari nogometnih tenisica te crvena Ferrarijeva kolica. Par se vjenčao u gradskoj vijećnici prošlog ljeta, a najavili su i crkveno vjenčanje čim Andy dobije poništenje svojeg prvog braka.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Darko05 31.01.2014.

    Tko zna dal ce dijete ikad prohodati

  • usstidljiva 28.01.2014.

    Sintetika i brdo vlastitih neispunjenih snova kao poklon novorodjecetu. Katastrofa.

  • Lindy 28.01.2014.

    Vauu koje li vijesti....nego, ja bi zamolila nadležne za ceste jedno, ovako, na ulasku u ZG iz Samobora, nigdje nema oznake za centar, ima oznaka ZG- zapad i oznaka Slavonski Brod, Varaždin....Hm...domaća sam pa ne znam kamo skrenuti, a kako je tek strancima koji žele ući u centar ili recimo posjetiti Arenu! Nema jedne jedine oznake gdje i kamo...eto...i da, pofarbajte crte na sporednim cestama....izbljedile su....A sad o Bari, i sinu...drago mi je....oni našli pravac...ja se još uvijek gubim....

Komentiraj...
Vidi sve komentare