To je to što me zanima!

Morana Zibar: Pozdravila sam Manolića, to su izrezali. Zašto su ostavili moj pozdrav Rambu?

Morana je pozdravila Ramba Amadeusa o kojemu se ovih dana pričalo zbog optužbi za seksualno uznemiravanje crnogorske producentice Lejle Kašić
Vidi originalni članak

Poznata lovkinja iz HTV-ove ‘Potjere‘ Morana Zibar (45) na Twitteru se požalila na jednu neugodnu situaciju u današnjoj emisiji popularnog kviza.

Pozdravila je glazbenika Ramba Amadeusa iz Crne Gore o kojemu se ovih dana pričalo zbog optužbi za seksualno uznemiravanje crnogorske producentice Lejle Kašić.

Snimljene emisije emitiraju se dva tjedna kasnije, pa je tako Morana uputila ‘veliki pozdrav Rambu Amadeusu‘ prije velikog skandala o kojemu priča cijela regija.

- U jednoj Potjeri čestitala sam rođendan Joži Manoliću. Izrezali, jer emitira se dva tjedna poslije, hoće li poživjeti. (A ne, ti ćeš!) I tako sam nevino prije dva tjedna pozdravila Ramba Amadeusa, spominjao se u pitanju. To nisu izrezali. Jer što može poći u krivo?- napisala je Morana na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Mister-X 17.03.2023.

    Tako je to kad ti se leftardske femino-fašistice nakače na kičmu, obično šlatanje, flertanje se prikazuje ko s.i.l.ov.a.nj.e.

  • Realno1985 17.03.2023.

    Ne žali se Morana, koliko zarađujete na račun građana trebate biti tiho. Pogotovo Krešo i njegove političke izjave, čovjek ne bi trebao biti na HRT-u isto kao ni Stanković.

  • zorozimba 16.03.2023.

    Rambu će jako značiti taj pozdrav.

Komentiraj...
Vidi sve komentare