To je to što me zanima!

Morić se lošom šalom mnogima zamjerila: 'Pa ti si totalni idiot'

Ispala si smiješna i jadna u očima svih. Zapamti, ti si javna osoba, ako ne znaš što reći, bolje šuti, glasi jedan od ljutitih komentara na objavu bivše manekenke
Vidi originalni članak

Evo sad i u popularnim turističkim centrima imamo imigrante koji se vuku po klupama, plaćeni s naših 35 eura, napisala je Nina Morić kraj fotografije Samuela L. Jacksona i košarkaša Magic Johnsona.

Ispod fotke, njeni pratitelji nisu birali riječi, nazivali su je rasistom i idiotom te tražili od nje da se ispriča. 

- Naravno da se šalim, s Magic Johnsonom sam i snimala reklamu - rekla je Nina te dodala kako je negativni komentari zabavljaju. 

Nina se našla na 'tankom ledu' još otkad je sudjelovala na prosvjedu protiv imigranata. 

- Danas smo izašli na trg jer djeca imigranata i stranaca imaju veća prava od nas Talijana u našoj vlastitoj zemlji - izjavila je Morić, nakon čega su je 'oprali' kritičari. 

- Imigrantica si, razumiješ to? Nisi drugačije od onih koji na gumenjacima dolaze u Italiju. Obogatila si se u ovoj zemlji - poručili su joj neki od pratitelja na društvenim mrežama.

Bivša manekenka izrazila je želju da bude nositeljica liste krajnje desničarke stranke, CasaPound koja se zalaže za ukidanje mogućnosti da djeca rođena na talijanskom tlu dobiju talijansko državljanstvo.  

Nakon što je počela izražavati svoja politička stajališta, neki su zaključili da to radi samo kako bi privukla pozornost. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • saitek1970 22.08.2017.

    valda je ugradila i plastični mozak.(onaj jeftiniji)

  • kokaza10 22.08.2017.

    Nina me ne brine, nit zanima. Brinu me migranti, tko kaže da nas ne ugrožavaju neka razmisli još jednom!

  • jluci82 22.08.2017.

    Nije bolest sve što boli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare