To je to što me zanima!

Morrissey: Beckhamove bih odvukao na rub sela i bičevao

Bivši frontman Smithsa izjavio je da su Beckhamovi nepodnošljivi svakome tko ima imalo inteligencije. Dodao je kako samo trče za paparazzima kako bi se fotkali
Vidi originalni članak

Nakon što se nedavno obrušio na britansku kraljevsku obitelj i trudnu Kate Middleton (31) optužio za smrt medicinske sestre koja se objesila nakon što su je obmanuli australski radijski voditelji, bivši frontman Smithsa oštro je kritizirao Davida (37) i Victoriju Beckham (38). Tijekom razgovora o stanju u Britaniji, Morrissey je izjavio da su mu nogometaš i dizajnerica nepodnošljivi.

- Ja bih Peckhame (podrugljivi naziv za Beckhamove) odvukao na rub sela i bičevao jer su nepodnošljivi za svakoga tko ima imalo inteligencije, oni doslovno samo trče za fotografima - izjavio je pjevač pravog imena Steven Patrick (53).

- Čini mi se da će se Victoria i David Peckham uskoro vratiti i da ćemo ih ne daj Bože oslovljavati s titulama Sir i Lady. To je ono što ne valja s ovom zemljom, izgleda da nam nije stalo - zaključio je glazbenik.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bembara 09.01.2013.

    joj jesi ti zločesti perveznjak pa ti voliš sadomazo igrice...!

  • ParadiseLost 09.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • libeluli 09.01.2013.

    ajde on još nekako ali ona je aufinger obični... čak ni hlače ne možeš objesiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare