To je to što me zanima!

Morska atmosfera u Samoboru: Koncerti, kokteli, dobra hrana...

Osim Klape Šufit, na pozornici će 5. srpnja nastupiti Roko Vušković, 6. srpnja Luka Nižetić, grupa Pavel 9. srpnja, a 10. srpnja za odličnu atmosferu zadužen je Matija Cvek
Vidi originalni članak

Samobor je jedinstven grad i mjesto koje treba posjetiti ovog ljeta. Od 1. do 10. srpnja, u parku kod Samoborskog muzeja bit će dobra atmosfera i odlična hrana, DJ-evi, mnoštvo koncerata te brojne, edukativne radionice i pričaonice za najmlađe.

Tako ćete u Samoboru moći osjetiti čaroliju i pravu 'morsku' atmosferu zahvaljujući ljetnim okusima, mirisima i glazbenoj kulisi. Od 1. srpnja će kontinentalnom Hrvatskom zavladati zvukovi i okusi Dalmacije.

Za taj dan zadan je i dress code - mornarske pruge, a vaša nepca će osvojiti razne delicije i dalmatinsko-samoborski koktel, koji je osmišljen za ovu prigodu. Klapa Šufit zadužena je za morski ugođaj, a na istoj pozornici, između ostalih, 5. srpnja nastupit će Roko Vušković, 6. srpnja Luka Nižetić, grupa Pavel 9. srpnja, a 10. srpnja za odličnu atmosferu zadužen je Matija Cvek.

Svi koncerti počinju u 21 sat, a cijeli raspored događanja potražite na stranici www.samobor.hr.

PROMO Posjetite 11. Festival Miroslava Krleže od 1. do 7.7. 2022.

Ljeto u Samoboru projekt je Grada Samobora, Turističke zajednice grada Samobora i gradskih ustanova, kojim obilježavamo početak ljetne sezone s mnogo zabave, događanja na otvorenom i sadržaja za cijelu obitelj, na čarobno osvijetljenoj lokaciji parka kod Samoborskog muzeja, koji je i ove godine prava oaza za opuštanje i zabavu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare