To je to što me zanima!

Morske vile i mali šarmer bez stresa i šminke uživaju u Ninu

KOD KUĆE JE NAJLJEPŠE Doris Pinčić s petomjesečnim sinom Donatom uživa u kupanju u Zadru. Posjetila ih je i Ornela Vištica s kojom će opet snimati sapunicu
Vidi originalni članak

Bez šminke i stresa, napokon samo čista uživancija, napisala je Ornela Vištica (24) ispod fotografije s godišnjeg odmora u Ninu. Ondje ju je ugostila prijateljica i kolegica Doris Pinčić (25) s obitelji.

Poslije posjeta Veloj Luci na Korčuli i Splitu, glumica podrijetlom iz Mostara, koja se proslavila kao gatara Karmen u TV seriji 'Larin izbor', svratila je u Zadar. Ornela je jedva dočekala vidjeti Doris, s kojom je nerazdvojna otkad ju je upoznala na setu serije. Glumice su sunčan dan iskoristile za kupanje na ninskoj pješčanoj plaži.

U ljetu ipak je najviše uživao petomjesečni Donat kojeg Doris ima sa suprugom Borisom Rogoznicom (27), ekonomistom i bivšim kandidatom RTL-ova showa 'Hrvatska traži zvijezdu'.

Brižna mama dječaka je od sunca zaštitila maramom koju mu je omotala oko glave kao moderni turban. Poslije kratkog godišnjeg odmora na Jadranu, glumice se najesen vraćaju na male ekrane. Poslije hita 'Larin izbor' Doris i Ornela opet će zajedno glumiti u RTL-ovoj seriji 'Vatre Ivanjske'.

- Iako sam dobila ulogu negativke Klare, oduševila me je njezina jedina svijetla crta, a to je da se bori za muškarca kojeg voli. Njezina borba definitivno će biti pikantna i zanimljiva - rekla je Ornela.

Dok Doris bude na setu, sina će čuvati otac Boris.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • leptirica37 06.08.2014.

    Poštovani, molim Vas da izmijenite način na koji pišete izvor slike. Ne možete stavljati natpis na sliku Autor: Facebook ili YouTube, to nisu osobe da mogu biti autori, to su IZVORI i kao takve ih treba navoditi. Molim Vas nemojte mi djecu učiti krivim pravilima pisanja, Vi ste, dame i gospodo, profesionalni novinari i kao takvi imate odgovornost pravilnog korištenja hrvatskog jezika! Hvala i lijepi pozdrav!

  • kung fu panda 30.07.2014.

    joj ne još jedna sapunica idem se otrovat šečerom

  • splitskosrce 30.07.2014.

    Vjest će bit kad kupi onom svom papku perilicu za suđe .

Komentiraj...
Vidi sve komentare