To je to što me zanima!

Moss i Delevingne jedna drugu 'fotkale' samo u donjem rublju

Kate Moss i Cara Delevingne odnedavno imaju mnogo zajedničkih angažmana te su postale toliko bliske da jedna drugu fotografiraju' u donjem rublju u krevetu
Vidi originalni članak

Cara Delevingne (23) objavila je fotografiju na Instagramu na kojoj na sebi ima tek kaput i gaćice s printom Supermanovog loga. Cari je, čini se, 'pobjegla' bradavica pa je crvenom zvjezdicom pokrila područje ženskoj tijela kojeg Instagram najviše mrzi. Fotografiju je, napisala je Cara, snimila Kate Moss (41). 

Nakon te 'fotke', objavila je fotografiju Kate koja na sebi ima tek donje rublje i crne najlonke. Cara se pohvalila da je 'fotka' njeno djelo, a Moss je prozvala 'Super Kate'. 

Cara je jedna od najtraženijih mladih manekenki, a nedavno se 'bacila' i u glumačke vode ulogama u filmovima 'Gradovi na papiru' te dugoočekivanom 'Suicide Squadu'.

Moss i Delevingne odnedavno imaju zajedničke angažmane za poznate brendove poput Manga i Burberryja, a trenutačno su zajedno u Milanu, gdje su vjerojatno i nastale zavodljive fotografije slavnih manekenki. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ojdimidojdimi 24.09.2015.

    ................ prije lizanja......................

  • Mala vevejica 24.09.2015.

    Strašila

  • Pao i ustao. 24.09.2015.

    mjerim ga bez glave 23cm

Komentiraj...
Vidi sve komentare