To je to što me zanima!

Možda to nismo trebali vidjeti: Dekolte Lady Victorije šokirao

Britanska aristokratkinja Lady Victoria Harvey (38) ponovno je dala sve od sebe da ne prođe nezamijećena na društvenom događaju. Ovaj put zasjenila je glumice
Vidi originalni članak

Lady Victoria Harvey svim silama, već godinama, pokušava postati slavna te se pojavljuje na raznim događajima poput dodjele nagrada. Ovaj put, pokušala je zasjeniti glumice na crvenom tepihu Zlatnih globusa. To joj je i pošlo za rukom jer se o njoj već priča, ali ne uvijek na najbolji način.

Victoria je na dodjeli filmskih i TV nagrada odabrala haljinu kojom pokazuje pola guze, a grudi su joj prekrivene tek 'trakicama' na prozirnoj, crnoj haljini. 

Aristokratkinja se u svibnju prošle godine pojavila u haljini su vrlo dubokim dekolteom, a grudnjak je, naravno, ostavila doma. Noge je pokazivala kroz visoki prorez na haljini, koji joj je sezao sve do prepona, stoga je pokazala gaćice svaki put kad bi zapuhao vjetar. 

Na prošloj dodjeli Zlatnih globusa, Victoria je odjenula dugačku, pripijenu haljinu koja je s bočne strane bila potpuno prozirna te je pokazala koliko ne voli donje rublje. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Galeb i ja 13.01.2016.

    Sise joj vise a sa ovim krpicama ih je jos vise prignjecila.

  • VIC3148 13.01.2016.

    kakvo je ovo sklovince??

  • ivič 13.01.2016.

    u stvarnom svjetu žene i izgledaju u tim godinama tako,posebno nakon dva,tri poroda!Bolje tako nego gomila silikona!

Komentiraj...
Vidi sve komentare