To je to što me zanima!

Seve, može fotka? Pjevačica na suđenju pozirala s fanovima...

Pozerica Severina je usred rasprave s Milanom Popovićem na sudu otišla na toalet i pozirala obožavateljima. Milanu ništa nije bilo jasno i blijedo ju je gledao
Vidi originalni članak

Severina Kojić (45) s nastupa u diskoteci u Njemačkoj jučer ujutro stigla je na ročište s Milanom Popovićem (51). Raspuštenih ekstenzija i mršavija nego ikad nakon sat vremena saslušavanja otišla je na toalet.

U hodniku ispred sudnice u kojoj ju je čekao Milan zaskočila su je dva muškarca koja su poželjeli selfie s pjevačicom. Seve je zastala i na brzinu pozirala pa odjurila u sudnicu uz riječi: “Moram ući unutra”. Nakon pola sata rasprava na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu bila je gotova.

- Evo me, sad mogu - rekla je Severina izlazeći iz sudnice dvojici muškaraca koji su u hodniku čekali početak svojeg spora.     

Muškarac je spremno pozirao dok ih je drugi slikao, a Severina se uvježbano smješkala. Tad je iz sudnice izašao i Popović, kojemu ništa nije bilo jasno. Blijedo je gledao bivšu partnericu. Nije se dugo zadržavao, nego se okrenuo i otišao sa svojom odvjetnicom u dizalo. I on i Severina su odbili dati izjave nakon ročišta.

Prema presudi Popović sina trenutačno može viđati svaku drugu srijedu i svaki drugi vikend. 

- To znači da ja, prema interpretaciji majke, dijete smijem viđati osam ili devet dana u mjesecu, što znači da oko 260 dana na godinu ne smijem viđati svog sina – rekao je Popović u intervjuu za Express.
 

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Johndenver 01.11.2017.

    Milane..drži se. Ne odustaj

  • LANA555 31.10.2017.

    Kolko ta gutalica ima novaca da plača te sudove i advokate i pravi sramotu svom djetetu .Da nije ustanju ko prava žena a i on da to rješe ko ljudi bar do nekle.Da se razboli ta sevks tada nebi radila tolke cirkuse i imala vremena .Koja srsmota koja spozoruša stara da se nemože uozbiljiti više .Ovo je sad slučajno da sam ju kometirala kolko mi je postala odvratna stim cirkusom .Sad joj treba još jedno djete katastrofa sramota .

  • hatrick 31.10.2017.

    Pa sta nece pirati :Seve moze lizalica tintilinica

Komentiraj...
Vidi sve komentare