To je to što me zanima!

Možete li vjerovati da je u 60. godini? Stone očarala u bikiniju

Holivudska diva nedavno je proslavila 59. rođendan, no još jednom je dokazala da su godine za nju samo broj. Sharon je razveselila fanove kratkom snimkom na kojoj je u bikiniju
Vidi originalni članak

Iako je sama priznala da je nakon 40. rođendana proživljavala pravu krizu zbog starenja, Sharon Stone (59) itekako je i dalje 'bomba'. Glumica je veliki protivnik estetske kirurgije, a svoj izgled može zahvaliti zdravom načinu života. 

Zvijezda 'Sirovih strasti' redovno odlazi u teretanu gdje radi vježbe snage, a voli raditi i jogu. Upravo zbog toga, i na pragu 60. godine može se pohvaliti utegnutim tijelom na kojem bi joj pozavidjele i dvostruko mlađe kolegice. 

- Rekla sam sama sebi da želim ostarjeti poput plesačice - želim biti u formi, truditi se da izgledam dobro, a budući da se volim istezati i plesati, to mi nije bio problem - rekla je glumica. Zdravo se hrani i prestala je piti alkohol i sad, kaže, uživa u starenju.

Sharon je nedavno oduševila svoje obožavatelje, objavivši fotografiju na kojoj nema šminku. Mnogi su zaključili da izgleda odlično te da je to pravi dokaz njene prirodne ljepote. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Helena Trojanska 13.04.2017.

    Izgleda odlicno ali bas da bez estetske kirurgije ima lice bez dve bore na pragu sezdesete to mi je malo tesko povjerovati.

  • Blue 10.04.2017.

    Dobri geni ali nema sanse da je prirodno, vjerojatno i retusirano...

  • x00x 09.04.2017.

    njen je posao cijeli zivot bio da pazi na izgled tak da i ne cudi.. da je radila 8-10sati u nekom uredu, poslije vodila klince na aktivnosti i onda kuhala rucak za iduci dan.. mozda bi bilo malo drukcije.. e da i na kraju mjeseca dobila 5 soma kn

Komentiraj...
Vidi sve komentare