To je to što me zanima!

Mrkvica iz Big Brothera opet dolazi u show na male ekrane

Mitrović je postao otac krajem prosinca 2018. godine. Curica Mari rodila se u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a ponosan tata objavljivao je slatke 'muke' na društvenoj mreži. U showu je sudjelovao prije 12 godina...
Vidi originalni članak

Ivan Mitrović (34), zvani Mrkvica postao je poznat široj javnosti prije više od desetljeća nakon sudjelovanja u četvrtoj sezoni 'Big Brothera', koji se snimao na Tajlandu. Iako je iz kuće izašao nakon 98. dana, gledatelji i dalje pamte vruću scenu seksa s Rinom Dehni (34) u jacuzziju. 

Zbog sudjelovanja u showu, kako kaže, nikada nije žalio. Izjavio je kako mu je reality show u Bangkoku ostao u jako lijepom sjećanju. Rina se nerijetko pojavljivala u javnost te je još jednom ušla u 'Big Brother' kuću, a Mitrović je u međuvremenu drastično promijenio izgled - pustio kosu i bradu te postao trener atletike i kondicijske pripreme u AK Dinamo Zrinjevac.

Ipak, večeras se nakratko vraća na male ekrane. Sudjelovat će u showu 'Kolo sreće', a tema je prolaznost vremena. Svoju razinu sreće provjerit će troje kandidata, a to su Damir, Lucija i Ivan. 

Bivši natjecatelj Big Brothera iz 2008. postao je otac krajem prosinca 2018. godine. Djevojčica Mari rodila se u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a ponosan tata objavljivao je slatke 'muke' na društvenoj mreži. 

- Osjećam se divno, uzbuđeno, super - komentirao je atletičar i maneken. Dodao je kako ime 'Mari' znači istina. 

- Na početku 2018. znao sam da će ova godina biti jako posebna po nečemu, ali nisam znao po čemu. Svakako je posebno - komentirao je Mitrović, a nekoliko dana poslije objavio i da je 'pala' kupnja prvih pelena za bebu. Ivan nije otkrio majku svoje kćeri. 

POGLEDAJTE VIDEO: Gdje su i što rade bivši Big Brother stanari?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 01.06.2020.

    Zvali smo ga kukurizni u skoli, nije to volio hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare