To je to što me zanima!

Mrle povodom Antivalentinova: Vidimo se u velikom broju, da čupamo pi*** novom soju

Festival će se održati uz sve mjere i preporuke Stožera civilne zaštite. Nastupaju Let 3, Psihomodo pop, Donkey Hot i Brain Holidays, a organizatori su u prodaju pustili tek 350 ulaznica dnevno
Vidi originalni članak

Šesto po redu Antivalentinovo održat će 21. i 22. svibnja se na zagrebačkom Tuškancu. Bit će to prvi glazbeni festival u Zagrebu nakon više  od godinu dana. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Na krov garaže Tuškanac prvi se penju ambasadori pozitivnih vibracija, naš reggae roots bend Brain Holidays, nakon kojih stage preuzimaju Psihići, a subotnju večer započinjemo uz opaku rokenrol petorku Donkey Hot i nastavljamo uz spektakl naših i vaših omiljenih Letovaca! - kažu u Dallasu.

NEŠTO DRUGAČIJE Antivalentinovo: Dosta nam je ružica i srca, dajte nam ćevape

Podsjetimo, bend Brain Holidays prošle su godine snimili pjesmu u studiju Boba Marleya na Jamajci, a Donkey Hot je sastav u kojem svira i pjeva Vili Gobac. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Vidimo se u velikom broju, da čupamo pi*** novom korona soju!" - poručio je publici popularni Damir Martinović Mrle (59).

Festival će se održati uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite, a organizatori su u prodaju pustili tek 350 ulaznica dnevno

Idi na 24sata

Komentari 14

  • sljastrava 07.05.2021.

    Ajde u penziju

  • Science of the Lambs 07.05.2021.

    Ovo me više rastužilo nego razveselilo. Super, bit će koncerata, a onda ovo ******. Pa radije bi Šuputicu i Bačičku slušao nego gledao nekakve očajne performanse propalih pjevača željnih pažnje.

  • bečar-bečar 07.05.2021.

    ako žene imaju nives, maju, doris i ostalo "cvijeće"... zašto pravi muškarci ne smiju imati svojih 5minuta 🤣👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare