To je to što me zanima!

Mrmlja i prenemaže se: Gruicu napali na društvenim mrežama

Iako je žiri prema njoj bio relativno blagonaklon, komentatori na društvenim mrežama i ovaj put su, baš kao i nakon svake emisije do sada, zdušno 'popljuvali' glumicu
Vidi originalni članak

Ana Gruica u sinoćnjoj je epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' uskočila u ulogu Katy Perry i otpjevala njezinu pjesmu 'Last Friday Night' 

- Zbilja ti je leglo ovo. Napokon si se opustila, dobro si se zabavila, mi smo se dobro zabavili -  komentirao je Tomo, dok je Sandra pohvalila njezinu transformaciju iz štreberice u zgodnu ženu, a Jacques joj je poručio: 'Ti si zapravo vjerno dočarala Katy Perry zato što i ona 'felša' kad ide live'.

Iako je žiri prema njoj bio relativno blagonaklon, komentatori na društvenim mrežama i ovaj put su, baš kao i nakon svake emisije do sada, zdušno 'popljuvali' glumicu i njezin nastup.

- Prenemaganje, mrmljanje teksta i potpuni promašaj sezone. Ok nema sluha, ali barem da se trudi. Ovo je silovanje glazbe. A žiri se toliko sprda s njom da je to prestrašno - napisao je jedan korisnik društvenih mreža, dok je drugi zaključio da 'oni Gruici samo naštimavaju glasnu pozadinu'.

. Danas je Bojan bio najbolji, ali davanje svega iznad 4 boda Ani Gruici je vrijeđanje inteligencije gledateljima, i pljuvanje u facu ostalim natjecateljima koji su za razliku od nje barem tekst naučili, ostalo da ne spominjem - zaključio je treći,.

Idi na 24sata

Komentari 123

  • lolitta 29.03.2017.

    A sta ste se dovezali zene, ako ce revat i sramotit se na televiziji, njena stvar. Ako ti ne odgovara, promijeni program i gotovo. Kao da ste prisiljeni gledat, mislim, svasta!

  • Sunn ARmando 28.03.2017.

    Katastrofa si ... uopce nisi zabavna , niti si me iti jedanput nasmijala jer svaki tvoj potez je iritantan i nezz ko te placa za ovo i zasto su bas tebe zvali od toliko likova na estradi ...

  • pan.dora 27.03.2017.

    Al nije si bas napravila promociju za dalje. Mada, Hrvatska je zemlja apsurda, pa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare